ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δεν χάνουν ευκαιρία: Τα τρία ζώδια που «κοπανάνε» στο σύντροφό τους τα λάθη που έχει κάνει στο παρελθόν

Μήπως ανήκεις κι εσύ σε αυτά τα τρία;

Δεν χάνουν ευκαιρία: Τα τρία ζώδια που «κοπανάνε» στο σύντροφό τους τα λάθη που έχει κάνει στο παρελθόν

Υπάρχουν κάποια ζώδια που δεν «χαρίζονται» και με την πρώτη ευκαιρία που θα τους δοθεί «κοπανάνε» στο σύντροφό τους τα λάθη που μπορεί να έχει κάνει στο παρελθόν.

Ακόμη κι αν έχουν κάνει «συμφωνία» να μην αναφερθούν ποτέ ξανά, βρίσκουν την στιγμή να κάνουν ξανά αναφορά ανακυκλώνοντας στην ουσία τα προβλήματα και δημιουργώντας από την αρχή παρεξηγήσεις.

Αυτό συμβαίνει είτε γιατί δεν έχουν συγχωρήσει στην πραγματικότητα τον σύντροφό τους, είτε γιατί απλά ψάχνουν ένα επιχείρημα για να τον κάνουν να νοιώσει άσχημα.

Σίγουρα όλοι μας κάποια στιγμή το έχουμε κάνει αυτό, ωστόσο σύμφωνα με τα άστρα και τους πλανήτες τρεις είναι αυτοί που το έχουν σύστημα και αναφέρουν ξανά ξανά λάθη του παρελθόντος.

Διαβάστε παρακάτω εάν ανήκετε σε ένα από αυτά τα τρία ζώδια:

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι είναι ζώδια που δεν ξεχνάνε ποτέ εάν κάποιος τους φέρθηκε άδικα και με την πρώτη ευκαιρία θα “χτυπήσουν” στο σύντροφό τους το λάθος του. Στη πραγματικότητα ακόμη κι αν κάνουν ότι όλα είναι καλά, εκείνοι ποτέ δεν ξεχνάνε τα λάθη των συντρόφων τους και όποτε το αποφασίσουν τους τα υποδεικνύουν.

ΙΧΘΥΣ

Οι Ιχθύες γενικότερα είναι ζώδια που παραπονιούνται πολύ και συχνά και κρατάνε πάντα μέσα τους ό,τι λάθη έχει κάνει ο σύντροφός τους. Επιπλέον ξέρουν ότι προκειμένου να “κερδίσουν” σε έναν καβγά, πρέπει να παρουσιάσουν αριθμημένα όλα τα λάθη του συντρόφου τους και έτσι μπαίνουν σε έναν φαύλο κύκλο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί είναι ζώδια που αν βάλουν σκοπό να εκδικηθούν και να κάνουν τον άλλον να πονέσει τότε θα επιστρατεύσουν κάθε μέσο. Μέσα σε αυτά τα μέσα είναι και τα λάθη παρελθόντος, καθώς ξέρουν ότι θα φέρουν σε πολύ δύσκολη θέση τον σύντροφό τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.