ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Μόνος στο σπίτι» σχεδόν τριάντα χρόνια μετά – Δείτε το βίντεο που σαρώνει στο διαδίκτυο (βίντεο)

«Μόνος στο σπίτι» σχεδόν τριάντα χρόνια μετά – Δείτε το βίντεο που σαρώνει στο διαδίκτυο (βίντεο)

Ο Μακόλεϊ Κάλκιν μένει και πάλι… μόνος στο σπίτι σχεδόν τριάντα χρόνια μετά από την ταινία που τον έκανε διάσημο σε ηλικία μόλις δέκα ετών!

Ο 38χρονος πλέον Μακόλεϊ Κάλκιν έγινε σταρ παγκοσμίου βεληνεκούς στην τρυφερή ηλικία των δέκα ετών με την σειρά θρυλικών ταινιών «μόνος στο σπίτι», όμως η καριέρα του στη συνέχεια δεν είχε ανάλογη εξέλιξη ενώ αντιμετώπισε και πολλά ψυχολογικά προβλήματα εξαιτίας της υπερπροβολής που είχε σαν μικρό παιδί.

Σε αυτή την διαφήμιση της Google ο Κάλκιν επιστρέφει στο σπίτι που τον έκανε διάσημο και ενώ τότε τα έκανε όλα μόνος του, σήμερα σαν ενήλικας απολαμβάνει τα πάντα on line με το Google Assistant.

Από τα ψώνια του σπιτιού, μέχρι την θερμοκρασία ακόμη και την παραγγελία της πίτσας. Ακόμη οι «έξυπνες συσκευές» αποτρέπουν ακόμη και την θρυλική διάρρηξη από τους… ατζαμήδες ληστές.

Δείτε το βίντεο που κάνει θραύση στο διαδίκτυο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.