ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τα δέκα κορυφαία τραγούδια των Queen (βίντεο)

Τα δέκα κορυφαία τραγούδια των Queen (βίντεο)

Οι Queen είναι ένα από τα πιο αγαπημένα συγκροτήματα της διεθνούς ροκ σκηνής.

To 1968 ο κιθαρίστας Μπράιαν Μέι με τον μπασίστα Τιμ Στάφελ αποφάσισαν να ξεκινήσουν τη δική τους μπάντα. Μία αγγελία του Μέι έφερε κοντά και τον ντράμερ Ρότζερ Τέιλορ και έτσι ξεκίνησαν αρχικά με το όνομα Smile.

Το όνομα «Queen» δόθηκε έπειτα από προτροπή ενός φίλου του Στάφλερ, τον Φάροκ Μπαλσάρα, που ο ίδιος είχε συνηθίσει να συστήνεται με το όνομα Φρέντι. Μέσα της δεκαετίας του ’60 ο Στάφελ εγκαταλείπει την ομάδα και τη θέση του παίρνει ο Τζον Ντίκον. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία!

Παρακάτω σας έχουμε ετοιμάσει μία λίστα με τα 10 καλύτερα κομμάτια που μας άφησε παρακαταθήκη η μεγαλύτερη μπάντα όλων των εποχών.

Stone Cold Crazy – 1974

We are the champions – 1977

Killer Queen – 1974​

Somebody to love – 1976​

Crazy Little Thing Called Love – 1980​

Fat Bottomed Girls – 1978​

Under Pressure – 1982

Another one bites the dust – 1980​

We Will Rock You – 1977​

Bohemian Rhapsody – 1975​

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.