ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το «Despacito» έπεσε από τον «θρόνο» του βίντεο με τα περισσότερα views στο YouTube – Ποιο πήρε τη θέση του; (βίντεο)

Το «Despacito» έπεσε από τον «θρόνο» του βίντεο με τα περισσότερα views στο YouTube – Ποιο πήρε τη θέση του; (βίντεο)

Έχασε το «στέμμα» του βίντεο με τα περισσότερα views στο YouTube μετά από τρία χρόνια το Despacito, το τραγούδι του 2017 των Πορτορικάνων ποπ σταρ Luis Fonsi και Daddy Yankee.

Στην πρώτη θέση βρίσκεται πλέον το αγαπημένο τραγούδι των μικρών παιδιών σε όλο τον κόσμο, το Baby Shark της νοτιοκορεάτικης Pinkfong.

Το τραγούδι με το μικρό αγόρι έχει πλέον συγκεντρώσει 7.040.000.000 προβολές στο YouTube.

Το Baby Shark προσπάθισε να εκθρονίσει το Despacito από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε.

Ο αρχικός δημιουργός του παραμένει άγνωστος καθώς πρόκειται για ένα νανούρισμα από παλιά, ωστόσο την μεγάλη του επιτυχία την κατέγραψε με τη βοήθεια του 10χρονου Hope Segoine.

Το 2019 η Pinkfong κλήθηκε να διαχειριστεί τη μήνυση του δημιουργού παιδικών τραγουδιών Τζόναθαν Ράιτ, ο οποίος υποστήριξε ότι έχει γράψει μια παρόμοια εκδοχή από το 2011 για την οποία έχει το copyright.

Τον Οκτώβριο, τέλος, το Baby Shark πρωταγωνίστησε στα βασανιστήρια που έγιναν από τρεις κρατούμενους σε φυλακή στην Οκλαχόμα οι οποίοι κατηγορούνται ότι πέρασαν χειροπέδες σε συγκρατούμενους υποχρεώνοντας τους να ακούσουν την παιδική μελωδία για δύο ώρες.

Θυμηθείτε το Despacito:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.