ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η συνταγή της ημέρας: Τηγανιά Σικελίας

Η συνταγή της ημέρας: Τηγανιά Σικελίας

Υλικά συνταγής

για την τηγανιά

1 κιλό χοιρινή τηγανιά

300γρ. μανιτάρια λευκά

1 ποτ. κρασ. κρασί λευκό

½ φλιτζ. ελαιόλαδο

αλάτι

πιπέρι

για τη μαρινάδα

2 σκελίδες σκόρδο

3 κ.σ. μέλι

⅓ φλιτζ. ελαιόλαδο

1 φλιτζ. ξύδι μπαλσάμικο

3 κ.σ. σόγια σος

2 πορτοκάλια (ο χυμός τους και ξύσμα)

½ κ.γ. κανέλα σκόνη

⅓ κ.γ. γαρύφαλλο τριμμένο

Διαδικασία συνταγής

Μαρινάρουμε το κρέας από το προηγούμενο βράδυ στα υλικά για τη μαρινάδα.

Σοτάρουμε το κρέας στο ελαιόλαδο για 10 λεπτά περίπου, μέχρι να πάρει χρώμα απ’ όλες τις πλευρές.

Προσθέτουμε τα μανιτάρια και σοτάρουμε για 3 λεπτά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε την υπόλοιπη συνταγή ΕΔΩ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.