ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτές είναι οι καλύτερες μπύρες στον κόσμο

Αυτές είναι οι καλύτερες μπύρες στον κόσμο

Το διαδίκτυο ανακήρυξε τους πιο δημοφιλείς και γευστικούς ζύθους!

Η μπύρα είναι ίσως το πιο διαδεδομένο οικονομικό αλκοολούχο ποτό παγκοσμίως. Υπάρχουν πολλές επιλογές για όλα τα γούστα ανάμεσα σε ξανθιές, κόκκινες και μαύρες μπύρες. Ποιες είναι όμως οι καλύτερες σύμφωνα με την άποψη του διαδικτύου; Διαβάστε παρακάτω!

1. Budweiser: Φαίνεται ότι ανακηρύσσεται η καλύτερη μπύρα στον κόσμο με διαφορά, καθώς διαθέτει εκπληκτικοί γεύση σύμφωνα με όλους όσους την ψήφισαν.

2. Heineken: Κάποιοι την αποκαλούν ως τη “Βασίλισσα της Μπύρας”, καθώς έχει μια ωραία μεστή γεύση και μπορεί να πίνεται ολόκληρη την ημέρα, χωρίς να βαραίνει ιδιαίτερα.

3. Corona Extra: Aρκετός κόσμος την επιλέγει για να δροσιστεί. Είναι πολύ ελαφριά και έχει μια γλυκιά γεύση, που κανείς δεν μπορεί να της αντισταθεί.

4. Sam Adams: Χαρακτηρίζεται σαν μια μοναδική ποικιλία, με χαρακτηριστική γεύση, που όποιος ξέρει να πίνει θα την προτιμήσει σίγουρα. Μια κλασσική και καλής ποιότητας μπύρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

5. Guinness: Μια μπύρα από το Δουβλίνο, “που όποιος δεν έχει πιει, δεν έχει γίνει ακόμα άντρας” σύμφωνα με τους χρήστες του διαδικτύου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.