ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Food vlogger μετατρέπει το μπαγιάτικο ψωμί σε φρέσκο (βίντεο)

Η Katie Lolas σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram μετατρέπει το μπαγιάτικο ψωμί σε φρέσκο

Food vlogger μετατρέπει το μπαγιάτικο ψωμί σε φρέσκο (βίντεο)

Η ακρίβεια που έχει χτυπήσει την χώρα μας, έχει κάνει αισθητή την παρουσία της και στους φούρνους, με την τιμή του ψωμιού να έχει ανέβει αρκετά. Κάτι που έχει αναγκάσει αρκετές οικογένειες, να διαχειρίζονται διαφορετικά τις αγορές τους, με αποτέλεσμα να προσπαθούν να εκμεταλλευτούν ακόμα και την τελευταία ψίχα του.

Τι γίνεται όμως όταν περάσει ο καιρός του και μπαγιατέψει; Μία food vlogger από το Σίντνεϊ της Αυστραλίας, μας έδειξε τι κάνει εκείνη για να το… ξαναζωντανέψει και το video της έχει γίνει viral…

Η Katie Lolas βρέχει λίγο το ψωμί και το βάζει στον φούρνο στους 160 βαθμούς για 6 λεπτά.

«Μπορείτε να ξαναζωντανέψετε το μπαγιάτικο ψωμί, εκτός από το να το χρησιμοποιήσω ως τριμμένη φρυγανιά, γαλλικό τοστ ή να το βάλω στην κατάψυξη», έγραψε στην περιγραφή του video, ξεκαθαρίζοντας ότι αυτό δεν ισχύει για το μουχλιασμένο ψωμί, αλλά για αυτό που έχει στεγνώσει και σκληρύνει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.