ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ότι να’ναι: Γάλλος καταβρόχθισε 930 γραμμάρια πάπιας σε 5 λεπτά σε διαγωνισμό ταχυφαγίας

1 κιλό στήθος πάπιας, ψημένο στη σχάρα το οποίο πρέπει να φάνε μέσα σε 5 λεπτά με πλαστικά μαχαιροπίρουνα

Ότι να’ναι: Γάλλος καταβρόχθισε 930 γραμμάρια πάπιας σε 5 λεπτά σε διαγωνισμό ταχυφαγίας

Ένας Γάλλος κέρδισε την Τρίτη \διεθνή διαγωνισμό ταχυφαγίας για λάτρεις της πάπιας, καταβροχθίζοντας 930 γραμμάρια κρέατος σε διάστημα μόλις 5 λεπτών!

Αυτό το ασυνήθιστο «παγκόσμιο πρωτάθλημα», που διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 1982 και στο οποίο συμμετείχαν σήμερα 13 διαγωνιζόμενοι, γίνεται κάθε χρόνο στην κοινότητα Σαραμόν της νοτιοδυτικής Γαλλίας, με εξαίρεση τα προηγούμενα δύο χρόνια που δεν έγινε λόγω των περιορισμών κατά της πανδημίας.

Στους διαγωνιζόμενους προσφέρεται ένα κιλό στήθος πάπιας, ψημένο στη σχάρα, το οποίο πρέπει να φάνε μέσα σε πέντε λεπτά – με πλαστικά μαχαιροπίρουνα, για μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας. Πάντως, ο βαθμός δυσκολίας σήμερα ήταν μεγαλύτερος λόγω της ζέστης, αφού ο υδράργυρος ξεπερνούσε τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Μπερνάρ Λασμπά μοιράστηκε το τρόπαιο με τον μεγαλύτερο σε ηλικία διαγωνιζόμενο, έναν 97χρονο που κατάφερε να φάει 350 γραμμάρια σε πέντε λεπτά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.