ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τι είναι το vanilla sex που έχει γίνει μόδα τα τελευταία χρόνια;

Τι είναι το vanilla sex που έχει γίνει μόδα τα τελευταία χρόνια;

Ο όρος vanilla σεξ χρησιμοποιείται για να περιγράψει το σεξ σε σχέση, χωρίς βίτσια, φετίχ, αξεσουάρ.

Και ενώ πολλοί πιστεύουν πως το vanilla σεξ είναι συνώνυμο του τέλματος στο κρεβάτι και της συνήθειας οι ειδικοί επιμένουν πως παραμένει το πιο ικανοποιητικό είδος σεξ για τα ζευγάρια σε σχέση.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να το εμπλουτίσουμε με μερικά τρικ…

Αξιοποιήστε την ακοή

Έχει αποδειχθεί, ειδικά για τις γυναίκες πως είναι πολύ διεγερτικό να της μιλάς την ώρα της ερωτικής πράξης. Ψιθύρισε της κομπλιμέντα για το σώμα της, πες της όσα θες να κάνεις, τις φαντασιώσεις σου ότι μπορεί να συνεισφέρει σε αύξηση της θερμοκρασίας.

Φτιάξτε φαντασιώσεις και παίξτε τους ρόλους

Μπορεί να μην είναι ανοιχτά τα μπαρ και τα εστιατόρια, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τη φαντασία σας να οργιάσει. Παίξτε παιχνίδι ρόλων περιγράψτε την εξέλιξη της βραδιάς, κάντε το εικόνα και θα δείτε ότι πιάνει όσο και η ρεαλιστική version.

Αξιοποιήστε το όπλο του μασάζ

Προσφέρει οικειότητα, διεγείρει τις ερωτογόνες ζώνες και οι ψυχολόγοι κάνουν λόγο ότι αυτή η συνήθεια οδηγεί σε οικειότητα και απελευθέρωση.

Χρησιμοποιήστε όλα τα δωμάτια

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καραντίνα και παραμονή στο σπίτι δεν σημαίνει μόνιμο σεξ στη κρεβατοκάμαρα…Βάλτε στο παιχνίδι όλα τα δωμάτια και θα δείτε πόσο θα αλλάξει η διάθεσή σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.