ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μάικλ Φελπς: Το νέο του «φτωχικό» στην Αριζόνα (φωτό)

Μάικλ Φελπς: Το νέο του «φτωχικό» στην Αριζόνα (φωτό)

Ο Μάικλ Φελπς είπε το «αντίο» στην ενεργό δράση, κατακτώντας στο Ρίο ντε Τζανέιρο το 23ο και τελευταίο χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο της συλλογής του που είναι η πολυτιμότερη που έχει συγκεντρώσει ποτέ αθλητής σε Ολυμπιακούς αγώνες και.

Εκείνη τη μέρα, όταν και έκανε την τελευταία του νικηφόρα κούρσα στα 4X100 μ. μικτή ατομική ο Φελπς βγήκε στην πισίνα λέγοντας: «Αυτό ήταν».

phelps1

Ένας μαχητής που επιβίωσε σκανδάλων ο Μάικλ Φελπς σήμερα ανυπομονεί να περάσει “λίγο χρόνο με τον Μπούμερ και τη Νικόλ”.

“Κατάφερα να πετύχω ότι έβαλα στο μυαλό μου. Πέρασα 24 χρόνια στον αθλητισμό και είμαι ευτυχισμένος με το πώς τελείωσαν τα πράγματα” είπε ο 31χρονος Ολυμπιονίκης αποχαιρετώντας εμάς για να επιστρέψει στην ιδιωτική του ζωή. Έχοντας πλέον πουλήσει το διαμέρισμα του στη Βαλτιμόρη, ο Μάικλ Φελπς επένδυσε $2.5 εκατ. για μια έπαυλη στο Σκότσντεϊλ της Αριζόνα. phelps2

Τα πέντε δωμάτια, έξι μπάνια, τέσσερα τζάκια και μια (μετρίου μεγέθους για τον ίδιο) πισίνα θα είναι το open plan καταφύγιο του φτιαγμένο από ευρωπαϊκή πέτρα που θα χαρίσει στον Μάικλ Φελμπς και τον Φελπς junior, τον Μπούμερ στιγμές οικογενειακής ευτυχίας σε 6.010 τετραγωνικά μέτρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.