ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δεν μπορείς να φας πάνω από ένα: Το θρακιώτικο σουβλάκι-γίγας δεν το ‘χεις φάει ποτέ και πουθενά (φωτό)

Δεν μπορείς να φας πάνω από ένα: Το θρακιώτικο σουβλάκι-γίγας δεν το ‘χεις φάει ποτέ και πουθενά (φωτό)

Ένα από τα πρώτα τρία πράγματα που θα καταλάβεις για μένα μόλις με γνωρίσεις είναι ότι μ΄αρέσει να μιλάω για φαγητό. Μ΄αρέσει παραπάνω από το να το τρώω. Ψοφάω να μαθαίνω για κάτι που δεν έχω δοκιμάσει και πρέπει να το δοκιμάσω. Δεν είμαι από τους γκουρμέ τύπους. Το street food με συνάρπαζε πάντα και δεν προβλέπεται να σταματήσει να με εξουσιάσει.

Αυτό δεν στο λέω γιατί το γυρίσαμε σε σάιτ γνωριμιών και προσπαθώ να σου πιάσω την κουβέντα. Στο λέω γιατί είναι το πειστήριο μου ώστε να με ακούσεις. Καλό το καλαμάκι, υπέροχο το τυλιχτό, υπάρχουν πολλές τίμιες και χορτάτες σκεπαστές που θα βρεις σε σουβλατζίδικα, κάποια πιο ψαγμένα σου κάνουν και φεγγαρόπιτες, αλλά ειλικρινά αν δεν έχεις φάει θρακόψωμο είναι σαν να ζεις μισή ζωή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στο belikeyou.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.