ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτός είναι ο πιο τυχερός του πλανήτη – Δεν φαντάζεστε τι συνέβη! (φωτο)

Αυτός είναι ο πιο τυχερός του πλανήτη – Δεν φαντάζεστε τι συνέβη! (φωτο)

Ο Rathnakaran Pillai πριν λίγο καιρό κέρδισε περισσότερα από 800.000 δολάρια από λαχείο το 2018, ωστόσο η τύχη του χτύπησε ξανά την πόρτα, αφού βρήκε ένα δοχείο που περιείχε 2500 νομίσματα αντίκες 100 ετών!

Συγκεκριμένα αγόρασε ένα οικόπεδο στην πατρίδα του στο Kilimanoor, το οποίο βρίσκεται στην πολιτεία της Ινδίας στην Κεράλα, δίπλα από ένα παλιό ναό του Κρίσνα και όταν ξεκίνησε τις εργασίες σκάβοντας ανακάλυψε το δοχείο με τα νομίσματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο usay.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.