ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πώς να μπεις στο μετρό χωρίς εισιτήριο και πως να βγεις χωρίς… κορωνοϊό (βίντεο)

Πώς να μπεις στο μετρό χωρίς εισιτήριο και πως να βγεις χωρίς… κορωνοϊό (βίντεο)

Τι κάνει κάποιος που είναι μικροβιοφοβικός, αλλά ταυτοχρόνως δεν θέλει να πληρώσει εισιτήριο στο μετρό σε αυτήν την περίοδο; Όπως απέδειξε ένας νεαρός άνδρας στη Νέα Υόρκη, υπάρχει τρόπος.

Ο συγκεκριμένος έγινε δημοφιλής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όταν η ενέργειά του καταγράφηκε από κάμερα και «ανέβηκε» σε έναν λογαριασμό στο Facebook, για να διαδοθεί πιο γρήγορα και από… ιό.

Με τον κόσμο σε όλο τον κόσμο να παίρνει τα μέτρα του για τον κορωνοϊό, τα αντισηπτικά αποτελούν απαραίτητο «αξεσουάρ». Το ίδιο ισχύει και για τον νεαρό, ο οποίος έβγαλε το μπουκαλάκι του, ψέκασε τη μια μπάρα και την απέναντί της, σκούπισε την επιφάνεια και στη συνέχεια έκανε τη… μανδραπήδα. Μάλιστα, στο κομμάτι της δημόσιας υγείας δείχνει ιδιαίτερα ευαίσθητος, καθώς φοράει και μάσκα και γάντια.

Δεν ήταν ξεκάθαρο πώς προέκυψε αυτό το οπτικοακουστικό υλικό και εάν ο άνθρωπος αυτός ανήκει πράγματι σε αυτούς που ακολουθούν αυτήν την τακτική με τα εισιτήρια, ή απλώς το βίντεο είναι σκηνοθετημένο για να δώσει… το μήνυμά του για τον κορωνοϊό. Το σίγουρο είναι πως έγινε προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών ανθρώπων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.