Τα μέτρα προφύλαξης στη φετινή συναυλία του Ρέμου στο Nammos (φώτο)

Τα μέτρα προφύλαξης στη φετινή συναυλία του Ρέμου στο Nammos (φώτο)

Κάθε χρόνο η συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο Nammos της Μυκόνου είναι το γεγονός του καλοκαιριού για το νησί των ανέμων με τους vip παρευρισκομένους της να έρχονται από όλον τον κόσμο για να εξασφαλίσουν μία θέση. Άραβες, Ρώσοι μεγιστάνες, Έλληνες celebrity καταφθάνουν στον συναυλιακό χώρο του θερέτρου για να απολαύσουν τον Έλληνα τραγουδιστή και τα μεγάλα ονόματα guest τραγουδιστών που τον συνοδεύουν,

Φέτος κάποιοι πίστεψαν ότι η συναυλία μπορεί να ακυρωθεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Πόσο λάθος έκαναν. Το νησί, ο Αντώνης και το ελληνικό δαιμόνιο δε θα σταματήσει μπροστά σε έναν φονικό ιό. Τα μέτρα που θα παρθούν από τους υπεύθυνους της συναυλίας θα είναι δρακόντια και το event θα πραγματοποιηθεί κανονικά, σαν να μην τρέχει τίποτα στον πλανήτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο menshouse.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.