ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέα έρευνα «ξεσηκώνει» τα ζευγάρια: Τι συμβαίνει μετά από 12 μήνες μονογαμικής σχέσης;

Νέα έρευνα «ξεσηκώνει» τα ζευγάρια: Τι συμβαίνει μετά από 12 μήνες μονογαμικής σχέσης;

Μία έρευνα του πανεπιστημίου του Σαουθάμπτον που δημοσιεύτηκε στο British Medical Journal Open βάζει «βόμβα» στα θεμέλια των σχέσεων αφού τα ευρήματα κάνουν λόγο ότι οι γυναίκες μετά τους 12 μήνες αρχίζουν και βαριούνται την ερωτική τους ζωή.

Σε δείγμα 12.000 γυναικών το 1/3 των γυναικών δήλωσαν ότι μετά τον πρώτο χρόνο σχέσης μειώθηκε η συχνότητα του έρωτα στη σχέσης τους, ενώ και η ερωτική επιθυμία ήταν αισθητά μικρότερη.

Μάλιστα δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο απιστίας χωρίς να σκέφτονται το ενδεχόμενο χωρισμού, πριν ή μετά την απιστία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι σύμβουλοι σχέσεων πάντως επιμένουν ότι η μονογαμία είναι εφικτή αν έχουμε καλή επικοινωνία με το σύντροφό μας, πειραματιστούμε και δεχτούμε τις επιθυμίες του άλλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.