ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η «φλογερή» Addie Andrews που από ιεραπόστολος έγινε… πορνοστάρ (φώτο)

Η «φλογερή» Addie Andrews που από ιεραπόστολος έγινε… πορνοστάρ (φώτο)

Η εντυπωσιακή ξανθιά, Addie Andrews, που αναδείχθηκε το 2019 «Pet of the Month» του περιοδικού Penthouse ήταν μια ταπεινή «ιεραπόστολος» της εκκλησίας των Μορμόνων όμως αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της και να γίνει πορνοστάρ.

Η Addie μεγάλωσε σε μια μικρή πόλη των Βορειοδυτικών ΗΠΑ με «περιορισμένες ελευθερίες» και θρήσκους γονείς. Η καταπίεση την έκανε να εγκαταλείψει την θρησκευτική ζωή και να στραφεί στη βιομηχανία ερωτικών ταινιών.

Φυσικά το εντυπωσιακό κορμί της βοήθησε στην καριέρα της. Οι αναρτήσεις της στο Instagram προκαλούν εγκεφαλικά.

https://www.instagram.com/p/CG2Z1DpF5on

https://www.instagram.com/p/CFc6qnGFQ_2

https://www.instagram.com/p/CF_C2czlDd0

https://www.instagram.com/p/CGd58xWF6o8

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CGitmxDFHWs

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.