Σεξουαλική επαφή και επαγγέλματα – Αναπάντεχα αποτελέσματα για βρετανική έρευνα

Σεξουαλική επαφή και επαγγέλματα – Αναπάντεχα αποτελέσματα για βρετανική έρευνα

Η βρετανική εταιρεία ερωτικών παιχνιδιών Lelo κατέληξε σε ένα εντυπωσιακό συμπέρασμα όσων αφορά τις επιδόσεις των ανθρώπων στο σεξ σε σχέση με το επάγγελμά τους.

Πιο συγκεκριμένα ζήτησε από 2.000 άνδρες και γυναίκες στο Ηνωμένο Βασίλειο να μιλήσουν για τη σεξουαλική τους ζωή.

Οι αγρότες φαίνεται, λοιπόν ότι ξεσαλώνουν στο κρεβάτι καθώς είναι οι επαγγελματίες που κάνουν περισσότερο σεξ από οποιουσδήποτε άλλους. Το ένα τρίτο των ερωτηθέντων (33%) επαίρονται για τις σεξουαλικές τους επιδόσεις τουλάχιστον μία φορά την ημέρα. Την ίδια ώρα, το 67% βαθμολόγησε την απόδοσή του στο κρεβάτι ως απίστευτη.

Η εμπειρογνώμονας για το σεξ, Kate Moel, έσπευσε να εξηγήσει το φαινόμενο. Όπως υποστηρίζει στη βρετανική εφημερίδα Mirror, ένας από τους πιθανούς λόγους που οι αγρότες κάνουν καθημερινά σεξ, είναι γιατί βρίσκονται μακριά από την πόλη κι έχουν περισσότερες αντοχές απ’ ό,τι οι υπάλληλοι γραφείου.

«Ακόμα και μέσα σε ομάδες, όπως τα επαγγέλματα όπου υπάρχουν πολλές ομοιότητες, πρέπει να σκεφτούμε ότι υπάρχουν τεράστιες διαφορές που επηρεάζουν τη σεξουαλικότητα και τη σεξουαλική ζωή των ανθρώπων», επισημαίνει η εμπειρογνώμονας Κέιτ Μόιλ στην βρετανική εφημερίδα. «Ωστόσο, αυτό που αναμένουμε είναι μερικές τάσεις. Για παράδειγμα, το επίπεδο φυσικής δραστηριότητας σ’ έναν επαγγελματία , όπως είναι ο αγρότης, και όχι κάποιος που κινείται σε περιβάλλον γραφείου, μπορεί να επηρεάσει τα επίπεδα φυσικής αντοχής και ενέργειας», προσθέτει.

Ποιοι έρχονται δεύτεροι

Μετά τους αγρότες, στη δεύτερη θέση έρχονται οι αρχιτέκτονες, με το 21% να δηλώνει ότι κάνει σεξ μία φορά την ημέρα. Την τρίτη θέση στη λίστα καταλαμβάνουν οι κομμωτές με ποσοστό 17%.

Κι ενώ οι αγρότες του δίνουν και καταλαβαίνει στο κρεβάτι, οι δημοσιογράφοι κάνουν σεξ όποτε το θυμούνται. Καταλαμβάνοντας την τελευταία θέση στη λίστα της έρευνας, το 1/5 των δημοσιογράφων ισχυρίζεται ότι κάνει σεξ μόνο μία φορά το μήνα.

Οι δικηγόροι, επίσης, αντιμετωπίζουν προβλήματα στην κρεβατοκάμαρα – το 27% προσποιούνται ότι έχουν οργασμό κάθε φορά που κάνουν σεξ.

«Οι παράγοντες του τρόπου ζωής της δουλειάς μας, όπως η ευελιξία των ωρών εργασίας και το περιβάλλον, είναι επίσης πιθανό να έχουν αντίκτυπο στη ζωή μας και βεβαίως στη σεξουαλική μας ζωή», επισημαίνει η Βρετανή εμπειρογνώμονας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.