Πάλι ερωτευμένος ο Snik: Κάνει βόλτες στη Μύκονο με την Γιώτα Ιωαννίδου (βίντεο)

Δείτε βίντεο από τα νυχτοπερπατήματα του ζευγαριού

Πάλι ερωτευμένος ο Snik: Κάνει βόλτες στη Μύκονο με την Γιώτα Ιωαννίδου (βίντεο)

Κάνοντας ένα διάλειμμα από τη γνώριμη καθημερινότητα στην Αθήνα, ο Snik ταξίδεψε στη Μύκονο προκειμένου να ξεκουραστεί, να χαρεί τις βουτιές στη θάλασσα αλλά και τις βόλτες του στα κοσμοπολίτικα σοκάκια.

O Snik, μετά τον χωρισμό του από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι και πάλι ερωτευμένος και αυτές τις μέρες ο γνωστός τράπερ απολαμβάνει τις διακοπές του στη Μύκονο μαζί με την νέα αγαπημένη του, Γιώτα Ιωαννίδου.

Δείτε εικόνες από τη βόλτα του Snik σε Βραδινή έξοδό στην Χώρα της Μυκόνου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.