ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Καλύτερα να τους αποφύγεις: Οι τρεις συνδυασμοί ζωδίων που οδηγούν σε τοξική σχέση

Για να είσαι προετοιμασμένος/-η

Καλύτερα να τους αποφύγεις: Οι τρεις συνδυασμοί ζωδίων που οδηγούν σε τοξική σχέση

Οι περισσότεροι αν όχι όλοι μας, έχουμε κάνει έστω και μία τοξική σχέση στη ζωή μας.

Μπορεί να έγινε κατά λάθος, μπορεί και να έγινε με πρόθεση, γιατί ερωτευτήκαμε, μπορεί και να μάς ελκύει μόνο αυτό το είδος σχέσης.

Σε περίπτωση που θα προτιμούσες η επόμενη σχέση σου να είναι κάπως υγιής και με συνεννόηση, καλό θα είναι να αποφύγεις τους παρακάτω συνδυασμούς, γιατί είναι τοξικοί.

Καρκίνος με Λέοντα

Τόσο δίπλα στον αστρολογικό χάρτη, αλλά και τόσο μακριά. Ο Λέων λατρεύει την περιπέτεια και τις αλλαγές και ο Καρκίνος είναι του σπιτιού και της παράδοσης. Ο Λέων επιβάλλεται με ένταση και πυγμή, πράγμα που τρομάζει τον συναισθηματικό Καρκίνο.

Η σχέση είναι τοξική γιατί, ως συνήθως, παίρνει χρόνο στον Καρκίνο να αντιληφθεί και να κουραστεί από την καταπίεση. Αλλά κάποια στιγμή αποχωρεί.

Αιγόκερως με Υδροχόο

Εδώ δεν χρειάζεται και πολλή σκέψη για να ξέρεις ότι ο Αιγόκερως είναι ένα από τα πιο λογικά ζώδια και οτιδήποτε απομακρύνεται από αυτό, θεωρεί ότι είναι λάθος.

Αν τώρα κάτι δεν πάει σωστά και ερωτευτεί έναν Υδροχόο, το πιθανότερο είναι ότι θα επικρατήσει ένα χάος μεταξύ τους. Ο Υδροχόος τα ζει όλα στα άκρα και δεν βάζει προγράμματα και ο Αιγόκερως είναι το ακριβώς αντίθετο.

Παρθένος με Διδύμους

Άλλος ένας εντελώς τοξικός συνδυασμός που δεν θα έπρεπε να αρχίσει ποτέ. Ο Παρθένος είναι σταθερός στις απόψεις και τις επιλογές του, αλλά συνήθως είναι μυστικοπαθής ως προς τις ανάγκες του.

Οι Δίδυμοι, από την άλλη, είναι τρομερά επικοινωνιακοί και τους ενδιαφέρει να χαίρονται το κάθε λεπτό, χωρίς σχέδια για το μέλλον. Πολύ γρήγορα θα ανακαλύψουν ότι δεν ταιριάζουν καθόλου, εκτός και αν επιμείνουν. Και αυτό είναι που κάνει τοξική τη σχέση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.