ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κάνουν πάντα υποχωρήσεις: Τα δύο ζώδια που προσπαθούν πολύ στις σχέσεις τους

Μήπως ανήκεις κι εσύ στη δυάδα;

Κάνουν πάντα υποχωρήσεις: Τα δύο ζώδια που προσπαθούν πολύ στις σχέσεις τους

Υπάρχουν κάποια ζώδια που υποστηρίζουν ότι “έτσι είμαι και σε όποιον αρέσω” και έτσι ακόμη και εάν μπουν σε μία σχέση και το πάνε σοβαρά, δε θα προσπαθήσουν να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους και να κάνουν υποχωρήσεις και πίσω βήματα εκεί που χρειάζεται.

Υποστηρίζουν ότι είναι τέλεια έτσι όπως είναι και πως δε χρειάζεται να διορθώσουν κάτι και εάν ένας άνθρωπος δεν μπορεί να τους αποδεχτεί όπως ακριβώς είναι, τότε δεν έχει νόημα να είναι και μαζί.

Αυτό φυσικά είναι αρκετά άσχημο για τα ζώδια που έχουν απέναντί τους, αφού είναι ευρέως γνωστό ότι για να διατηρηθεί μία σχέση χρειάζεται πολλή προσπάθεια και από τις δύο πλευρές και παράλληλα να γίνονται σωστές συζητήσεις και οι κατάλληλες υποχωρήσεις και από τους δύο.

Όπως και να το κάνουμε, όσο και αν ταιριάζουν δύο άνθρωποι μεταξύ τους πάντα θα υπάρξουν στην πορεία δυσκολίες και διαφωνίες, οι οποίες χρειάζονται την κατάλληλη ψυχραιμία και διαχείριση προκειμένου να ξεπεραστούν.

Αυτά τα 2 ζώδια δίνουν πάντα τον καλύτερο εαυτό στις σχέσεις τους και κάνουν πάντα υποχωρήσεις και προσπάθεια:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι είναι ιδιαίτερα συναισθηματικά ζώδια που πάνω από όλα – ακόμη κι αν είναι λάθος μερικές φορές – βάζουν σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό τους και θέλουν πάνω από όλα να είναι καλά ο σύντροφός τους. Έτσι, ακούνε με μεγάλη προσοχή πάντα τα παράπονα του συντρόφου τους και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να τα βελτιώσουν και να φέρουν ξανά τις ισορροπίες στην σχέση.

Επιπλέον, προσπαθούν καθημερινά για την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους και αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει πάντα να αναγνωρίζεται από τον άνθρωπο που έχουν απέναντί τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι είναι γενικότερα ζώδια που είναι πολύ εργατικά τόσο στα επαγγελματικά τους όσο και στις διαπροσωπικές τους σχέσεις. Είτε αυτές αφορούν οικογένεια, είτε φίλους είτε ερωτικούς συντρόφους, πάντα έχουν στο μυαλό τους ότι μπορούν να βελτιωθούν και να δώσουν το κάτι παραπάνω.

Λαμβάνουν πάντα υπόψιν τους τα σχόλια των συντρόφων τους και δεν θεωρούν ποτέ τον εαυτό τους αλάνθαστο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.