ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Να γιατί τα καλσόν σου φαίνονται σκονισμένα!

Να γιατί τα καλσόν σου φαίνονται σκονισμένα!

Φοράς το καλόν σου και μετά από μερικές διαπιστώνεις ότι έχει γεμίσει με λευκά σημάδια. Το τινάζεις με τα χέρια σου και ξαφνικά ένα σύννεφο ξεπηδάει από μέσα του. «Τι στο καλό είναι αυτό», σκέφτεσαι.

Την απάντηση τη δίνει η Έλεν Μάρμουρ που είναι δερματολόγος στη Νέα Υόρκη. Όπως αναφέρει πρόκειται για σκόνη η οποία προέρχεται είτε από τις τρίχες σου είτε από τα νεκρά κύτταρα του δέρματός σου.

Ένας άλλος τρόπος για να συγκεντρωθεί η εν λόγω σκόνη στο καλσόν σου είναι να το έχεις βάλει αρκετές φορές χωρίς να το έχεις πλύνει πράγμα που σημαίνει ότι πάνω του έχει συγκεντρωθεί μία μάζα από νεκρό δέρμα και από ίνες από άλλα ρούχα.

Η Έλεν Μάρμουρ όμως τονίζει ότι αν βρίσκεται διαρκώς νεκρά κύτταρα στα καλσόν σας θα πρέπει να λάβετε τα μέτρα σας καθώς αυτό σημαίνει ότι το δέρμα σας δεν είναι αρκετά ενυδατωμένο. Για αυτό το λόγο προτείνει 4 λύσεις:

Να χρησιμοποιείτε soap-free αφρόλουτρα που θα περιέχουν ουσίες όπως argan oil και γλυκερίνη που ενυδατώνουν το δέρμα.

Να κάνετε απολέπιση ειδικά στους αστραγάλους και τα γόνατα.

Να βάζετε ενυδατική αμέσως μετά το μπάνιο και όσο το δέρμα είναι ακόμα νωπό γιατί έτσι γίνεται καλύτερη απορρόφηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να ενυδατώνετε το δέρμα σας και το βράδυ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.