ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ιδανικά φορέματα για μία εορταστική βραδινή έξοδο (φωτο)

Ιδανικά φορέματα για μία εορταστική βραδινή έξοδο (φωτο)

Οι γιορτές πλησιάζουν και σύντομα θα πρέπει να διαλέξετε βραδινό φόρεμα.

Και επειδή όλες θέλουμε να είμαστε εκθαμβωτικές στις βραδινές εξόδους των Χριστουγένων και της Πρωτοχρονιάς, «κλέβουμε» ιδέες από το πώς ντύνονται οι διάσημες και απλά τις προσαρμόζουμε στα δικά μας δεδομένα. Ποια είναι λοιπόν τα φορέματα εκείνα που θα στρέψουν όλα τα βλέμματα επάνω μας τις μέρες των γιορτών:

    Μini, με κοψίματα, φόρεμα

Ιδανικό για να αναδείξει την σέξι πλευρά. Ειδικά αν έχετε βαρεθεί το μαύρο κοντό φόρεμα, τότε ο συνδυασμός κόκκινου-μαύρου θα δώσει άλλο αέρα στο λουκ σας.

    Φόρεμα με στρας

Το στρας είναι τάση φέτος και μας κάνει να νιώθουμε glamorous. Μην «επιβαρύνεις» την εμφάνιση σου με άλλα αξεσουάρ. Το φόρεμα θα κεντρίσει από μόνο του όλα τα βλέμματα.

    Σατέν bodycon φόρεμα (slip dress)

Λίγες θα σκεφτούν να επενδύσουν σε ένα τέτοιο φόρεμα, παρόλου που είναι η τελευταία λέξη της μόδας. Αν θέλεις να κάνεις την διαφορά, τότε τόλμησέ το.

    Maxi dress

Chic και all time classic, το maxi φόρεμα μπορεί να φορεθεί σε κάθε περίσταση, να καμουφλάρει κάποια σημεία του σώματός σου και να τονίσει άλλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.