ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

4 προτάσεις για κομψά αντρικά αξεσουάρ για το χειμώνα (φωτο)

4 προτάσεις για κομψά αντρικά αξεσουάρ για το χειμώνα (φωτο)

Τα αξεσουάρ είναι ένα σημαντικό μέρος της γκαρνταρόμπας ενός άνδρα. Κάθε σύγχρονος τζέντλεμαν χρειάζεται να έχει τα απαραίτητα για κομψές εμφανίσεις ακόμα και όταν ο καιρός είναι τσουχτερός.

Για τους χειμερινούς μήνες προτιμήστε μαλλί ή κασμίρ (όταν ο καιρός είναι πιο ζεστός). Πέρα από το υλικό κατασκευής, η άνεση και χρηστικότητα παίζουν σημαντικό ρόλο.

Προτάσεις για κομψά χειμωνιάτικα αξεσουάρ:

Ενα κασκόλ θα σας κρατήσει ζεστούς κατά τους χειμερινούς μήνες, ανεξαρτήτως τι παλτό φοράτε. Επιλέξτε κάτι μάλλινο για μέγιστη θερμότητα, ενώ βεβαιωθείτε πως το δένετε με τον σωστό τρόπο.

Οι επιλογές εδώ είναι δύο: δερμάτινα ή μάλλινα. Τα δερμάτινα είναι για πιο επίσημες εμφανίσεις. Βέβαια αυτό εξαρτάται από το στυλ του καθενός. Γεγονός πάντως είναι πως και τα δύο θα κρατήσουν τα χέρια σας ζεστά.

Κρατήστε το κεφάλι και τα αυτιά σας μακριά από το κρύο με έναν σκούφο. Καλό θα ήταν να αποφύγετε τα φανταχτερά χρώματα, όπως πορτοκαλί και κίτρινο και προτιμήστε πιο κλασσικά, όπως μαύρο και γκρι.

Ζεστές μάλλινες κάλτσες

Δεν χρειάζεται μεγάλη ανάλυση το πόσο σημαντικές είναι οι κάλτσες τον χειμώνα. Ενα καλής ποιότητας ζευγάρι μάλλινες κάλτσες είναι απαραίτητο σε κάθε συρτάρι, όταν η θερμοκρασία πέφτει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.