ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

My Style Rocks: Αυτές είναι οι φωτογραφίες της νέας παίκτριας που «αναστατώνουν» όλο το Instagram (φωτο)

My Style Rocks: Αυτές είναι οι φωτογραφίες της νέας παίκτριας που «αναστατώνουν» όλο το Instagram (φωτο)

Η νέα παίκτρια του My Style Rocks είναι μια καλλονή!

Σίγουρα θα μπορούσε να πάρει μέρος και στο Next Top Model και να είναι η νικήτριαμιας και διαθέτει όλο το πακέτο. Θανατηφόρο κορμί, λαμπερό πρόσωπο, βλέμμα που μαγνητίζει. Ο λόγος για τη Ρόζα Κεντάλα, τη νέα παίκτρια του My Style Rocks που είναι από τη Φιλανδία, αλλά μεγάλωσε στην Κύπρο! Μπορεί να είναι μικρή αλλά έχει ήδη έναν γιο με τον Claydee.

Η ίδια δηλώνει ότι της αρέσει η μόδα και θέλει να ασχοληθεί με αυτήν. H Ρόζα λατρεύει τις φωτογραφίες και δημοσιεύει συχνά πυκνά φωτογραφίες της στο Instagram και προκαλεί εγκεφαλικά στους «φίλους» της!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.