Το δερμάτινο παντελόνι ταιριάζει σε όλες- Δες το σωστό για εσένα

Το δερμάτινο παντελόνι ταιριάζει σε όλες- Δες το σωστό για εσένα

Σου αρέσουν τα δερμάτινα παντελόνια αλλά θεωρείς πως δεν σε κολακεύουν ιδιαίτερα;

Αυτό συμβαίνει επειδή δεν έχεις βρει το κατάλληλο. Γι’αυτό κι εμείς σου ετοιμάσαμε έναν οδηγό που θα σε βοηθήσει να βρεις το σωστό παντελόνι ανάλογα με τη σιλουέτα σου. Έτσι θα μπορείς να φοράς άνετα το αγαπημένο σου παντελόνι τονίζοντας τα δυνατά σημεία πάνω σου!

Αν έχεις μεσογειακή σιλουέτα: Διάλεξε ένα ψηλόμεσο παντελόνι και δέσε στη μέση ένα καρό πουκάμισο. Τα baggy ψηλόμεσα παντελόνια είναι επίσης πολύ ταιριαστά στο σώμα σου αλλά μπορείς επίσης να φορέσεις και ένα skinny παντελόνι συνδυάζοντάς το με ένα t-shirt και αρκετά κοσμήματα για έξτρα στιλ.

Aν έχεις περιφέρεια: Τόλμησε ένα total leather look ή φόρεσε μια δερμάτινη καμπάνα με ψηλοτάκουνα παπούτσια και μια μακριά ζακέτα. Μην φοβηθείς να φορέσεις το παντελόνι σου με στενό μπλουζάκι ή φανελάκι και ενίσχυσε το στιλ σου με statement σκουλαρίκια και κομψά αξεσουάρ.

Αν έχεις αθλητικό σωματότυπο: Επίλεξε δερμάτινα κολάν αλλά και skinny δερμάτινα παντελόνια που θα δείχνουν υπέροχα πάνω στα αδύνατα και γυμνασμένα σου πόδια. Αυτά τα παντελόνια έχουν δημιουργηθεί για σένα και θα σου ταιριάζουν γάντι! Φόρεσέ τα με crop tops ή κοντά φουτεράκια και sneakers.

Αν είσαι petite: Οι πιο μικροκαμωμένες κοπέλες μπορούν να φορέσουν το δερμάτινο παντελόνι τους όπως επιθυμούν αρκεί να επιλέξουν ψηλοτάκουνα δερμάτινα παπούτσια στο ίδιο χρώμα με το παντελόνι τους ώστε να φαίνονται τα πόδια τους πιο μακριά.

Αν έχεις σωματότυπο μήλο: Φόρεσε το αγαπημένο σου δερμάτινο παντελόνι και «πάντρεψε» το με ένα oversized φουτεράκι ή πουκάμισο ώστε να καλύψεις τα παχάκια που ίσως έχεις στην περιοχή της κοιλιάς.

Αν είσαι ψηλή και αδύνατη: Τα στενά ψηλόμεσα παντελόνια είναι ιδανικά για σένα και μπορείς να τα φορέσεις είτε με crop tops είτε με στενά tops. Eναλλακτικά φόρεσε μια στενή ψηλόμεση καμπάνα που επίσης θα ταιριάξει πολύ στο σώμα σου. Ολοκλήρωσε το στιλ σου με loafers ή ugly sneakers.

Αν έχεις παραπανίσια κιλά σε όλο το μήκος του σώματός σου: Προτίμησε ένα στενό δερμάτινο παντελόνι από σκληρό ύφασμα (όχι κολάν) και φόρεσέ το με t-shirts που θα φορέσεις μέσα από το παντελόνι σου και oversized ζακέτες, που αποτελούν την τελευταία λέξη της μόδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.