ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Δερβέναγας» η Καγιά στο STAR – Aποφασίζει αυτή για την επιστροφή της Χριστοπούλου

«Δερβέναγας» η Καγιά στο STAR – Aποφασίζει αυτή για την επιστροφή της Χριστοπούλου

Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» μίλησε για όλους και για όλα η Βίκυ Καγιά η οποία σε ρόλο καναλάρχη αποφάσισε και μίλησε για το αν θα επιστρέψει η Έλενα Χριστοπούλου στο δημοφιλές ριάλιτι μοντέλων.

Δήλωσε χαρακτηριστικά:

«…Δεν μπορούμε (να την ξαναδούμε) γιατί έχει πάει σε άλλη εκπομπή. Δεν νομίζω να γίνεται να επιστρέψει, όποιος φεύγει από το STAR δεν επιστρέφει. Όχι επειδή έχουν κάποιο θέμα προσωπικά με την Έλενα Χριστοπούλου, αλλά οποιοσδήποτε φεύγει δεν γυρνάει στο κανάλι.

Την έχω δει την Έλενα Χριστοπούλου στο My style rocks, είναι μετρημένη, όπως πρέπει να είναι. Το My style rocks δεν είναι του τύπου μου. Δεν θέλω να πω κάτι άσχημο, δεν είναι του στυλ μου να λέω άσχημα πράγματα. Απλώς δεν μου αρέσει σαν concept. Τα κορίτσια στο My style rocks δεν μου αρέσουν», ανέφερε το αφεντικό του STAR Βίκυ Καγιά πετώντας το ένα «καρφί» μετά το άλλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.