ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Σεισμός στην Τουρκία: Η Μαντόνα δημοσίευσε την εικόνα με τον άνδρα της ΕΜΑΚ – To μήνυμα της

Σημειώνεται ότι η Μαντόνα έχει σχεδόν 19 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram

Σεισμός στην Τουρκία: Η Μαντόνα δημοσίευσε την εικόνα με τον άνδρα της ΕΜΑΚ – To μήνυμα της

Σε μια διαφοερετική ανάστηση προχώρησε η «βασίλισα» της Ποπ, Μαντόνα η οποία «ανέβασε» στο Instagram την digital art εικόνα, που έγινε viral τις τελευταίες ημέρες και αποτυπώνει μια φανταστική σύνθεση ενός διασώστη της ΕΜΑΚ να κρατάει στην αγκαλιά του ένα μικρό παιδί, που απεγκλώβισε από τα ερείπια του σεισμού στην Τουρκία.

Όπως τονίζει στο μήνυμα που συνοδεύει τη φωτογραφία, μαζί με άλλες που αποτυπώνουν την τραγωδία μετά τους καταστροφικούς σεισμούς σε Συρία και Τουρκία, «όλοι μιλούν για αγάπη την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Ας στείλουμε όλη μας την αγάπη και την θεραπευτική ενέργεια στην Τουρκία και τη Συρία που υπέστησαν μεγάλες απώλειες και καταστροφές σε αυτόν τον τεράστιο σεισμό».

Σημειώνεται ότι η Μαντόνα έχει σχεδόν 19 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Μαντόνα

Όλοι μιλούν για αγάπη την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Ας στείλουμε όλη μας την αγάπη και την θεραπευτική ενέργεια στην Τουρκία και τη Συρία που υπέστησαν μεγάλες απώλειες και καταστροφές σε αυτόν τον τεράστιο σεισμό. Τουλάχιστον 33.181 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους. Τόσοι πολλοί έχουν χάσει σπίτια και δουλειές, για να μην αναφέρουμε αγαπημένα πρόσωπα. Ολόκληρες πόλεις έχουν διαγραφεί. Σου ματώνει η καρδιά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.