ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νόσησε από κορωνοϊό ο πλήρως εμβολιασμένος Σ.Λάμπρου – «Ανεβαίνεις 10 σκαλιά και βαραίνεις»

«Πιο πολύ ζορίστηκα, όταν τελείωσε. Δεν είμαι ακόμα, όπως ήμουνα»

Νόσησε από κορωνοϊό ο πλήρως εμβολιασμένος Σ.Λάμπρου – «Ανεβαίνεις 10 σκαλιά και βαραίνεις»

Ο γνωστός παρουσιαστής Σπύρος Λάμπρου, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, μίλησε για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό καθώς διαγνώστηκε θετικός αν και πλήρως εμβολιασμένος.

«Πέρασα κορωνοϊό πρόσφατα. Δένεται λίγο η ψυχή σου, όταν βλέπεις ότι είσαι θετικός. Γιατί αμέσως σκέφτεσαι μήπως κόλλησες τους συναδέλφους σου ή την οικογένειά σου. Ευτυχώς, δεν κόλλησε κανείς, εξαφανίστηκα και την γλίτωσαν όλοι. Είχα κάνει το εμβόλιο, το πέρασα πάρα πολύ χαλαρά. Βέβαια, δέκα μέρες είχα συντροφιά μόνο ένα κουνούπι, είναι φοβερό αυτό. Δεν είχα κάποιον να μου μιλάει, έρχονταν και μου άφηναν φαγητό και έφευγαν», είπε αρχικά.

Στην συνέχεια, εξήγησε πως η νόσος τον ζόρισε περισσότερο, όταν τελείωσε, καθώς τόσο οι αντοχές, όσο και η ενέργειά του τον είχαν εγκαταλείψει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πιο πολύ ζορίστηκα, όταν τελείωσε. Δεν είμαι ακόμα, όπως ήμουνα. Δεν μπορείς να πας γυμναστήριο, ανεβαίνεις 10 σκαλιά και βαραίνεις. Οπότε, λες κοίτα πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα για κάποιον που το έχει περάσει και πιο δύσκολα και έχει νοσηλευτεί. Είναι πολύ ζόρικο και δεν ξέρεις και πού κολλάς», εξήγησε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.