ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Ελένη Φιλίνη για τον Παύλο Χαϊκάλη: «Είναι ένα εξαιρετικό παιδί με χιούμορ» – Τι είπε για την παράσταση «Ρινόκερος»

Η Ελένη Φιλίνη για τον Παύλο Χαϊκάλη: «Είναι ένα εξαιρετικό παιδί με χιούμορ» – Τι είπε για την παράσταση «Ρινόκερος»

Σε συνέντευξη που έδωσε η ηθοποιός Ελένη Φιλήνη σε τηλεοπτική εκπομπή, αποκάλυψε άγνωστες πτυχές από τη φιλία της με τον Παύλο Χαϊκάλη ενώ αναφέρθηκε και στην απόφαση του Άρη Σερβετάλη να εγκαταλείψει την παράσταση «Ρινόκερος».

«Ευλογημένη η στιγμή που μπήκα στο Κομάντα και Δράκοι. Το βρήκα εξαιρετικό πρωτότυπο, ευτυχώς που το έκανα, είναι ευλογία και τύχη να συμμετέχω σε τέτοια δουλειά», είπε η ηθοποιός για την νέα της συνεργασία.

Με αφορμή τις καταγγελίες για το #Metoo και τα όσα έχουν ακουστεί για τις κακοποιήσεις τον χώρο του θεάτρου, η Ε. Φιλίνη σημειώνει:

«Πριν 20 χρόνια είχα μιλήσει για παρενόχληση στον χώρο μας. Έχασα δουλειές, αλλά ο καθένας επιλέγει τον δρόμο του. Ξέρω πως ο Παύλος Χαϊκάλης έπρεπε να δουλέψει και ήθελε έτσι να κλείσει τον κύκλο του. Από την δραματική σχολή ήμασταν κολλητάρια, τρώγαμε από το ίδιο πιάτο. Ο Παύλος είναι ένα εξαιρετικό παιδί, με χιούμορ. Ποτέ δε με έκανε να νιώσω άσχημα».

Στην συνέχεια η ηθοποιός αναφέρθηκε και στην απόφαση του Άρη Σεβετάλη να εγκαταλείψει την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούσε επειδή δεν ήθελε να παίζει μόνο για εμβολιασμένους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η δουλειά ενός καλλιτέχνη είναι να ενώνει τον κόσμο και όχι να τον διχάζει. Δεν μου αρέσει ο διαχωρισμός. Με ενοχλεί που παίζω μόνο για εμβολιασμένους. Ο Άρης Σερβετάλης είχε ενημερώσει από το καλοκαίρι πως θα φύγει αν αλλάξουν τα πράγματα. Υπάρχει κάτι πιο αντρίκιο και ανθρώπινο; Κάποιοι δεν πήραν στα σοβαρά αυτό που είπε ο Άρης, διότι ζούμε σε μια εποχή που άλλα λέμε και άλλα κάνουμε», δήλωσε η Ε. Φιλίνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.