ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αντιδράσεις στο Twitter για την αποποίηση ευθυνών από τους «Ράδιο Αρβύλα»: «Ο Κ.Μητσοτάκης δεν κατάφερε να μας ρίξει»

Η δήλωση του Α.Κανάκη μετά το σκάνδαλο με τον Σ.Παναγιωτόπουλο

Αντιδράσεις στο Twitter για την αποποίηση ευθυνών από τους «Ράδιο Αρβύλα»: «Ο Κ.Μητσοτάκης δεν κατάφερε να μας ρίξει»

Μετά το σκάνδαλο του Στάθη Παναγιωτόπουλου και την αποχώρησή του την εκπομπή, οι Ράδιο Αρβύλα επέστρεψαν το βράδυ της Δευτέρας στις τηλεοπτικές μας οθόνες.

Ωστόσο, ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε το γεγονός πως οι συντελεστές της εκπομπής κατά την έναρξή της, επιχείρησαν να ρίξουν το φταίξιμο -ούτε λίγο ούτε πολύ- στην κυβέρνηση με τον Αντώνη Κανάκη να σημειώνει ότι αυτή ότι έκανε ότι μπορούσε προκειμένου να «ξεμπερδεύει», όπως χαρακτηριστικά τόνισε στον αέρα της εκπομπής, κάτι που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στo Twitter.

Με αφορμή τον σεισμό που σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 19.53 το βράδυ της Δευτέρας, ο Αντώνης Κανάκης δήλωσε: «Ο κ. Μητσοτάκης, αφού δεν κατάφερε να μας ρίξει με τα παπαγαλάκια του, βάζει σε εφαρμογή τις υπερφυσικές του δυνάμεις» υπονοώντας πως ο πρωθυπουργός είναι γρουσούζης.

«Ένα χειροκρότημα γιατί έκαναν ότι μπορούσαν για να ξεμπερδ… ε συγγνώμη για να επιστρέψει και η τελευταία σατιρική εκπομπή στην τηλεόραση. Δηλαδή στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Άδωνι Γεωργιάδη και σε όλα τα παπαγαλάκια τους, τα οποία είναι πάρα πολλά, δεν είναι κυβέρνηση αλλά τροπικό δάσος, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γίνεται από παπαγάλους. Το μόνο που θέλουμε να πούμε είναι ότι επιστρέψαμε και θα περάσουμε πολύ ωραία» είπε ο Αντώνης Κανάκης.

Μάλιστα, μία ακόμα σεισμική δόνηση που σημειώθηκε μετά τις 20.30, στάθηκε αφορμή για νέα αιχμή εναντίον του πρωθυπουργού, με τον Αντώνη Κανάκη να λέει: «Ρε Κούλη, τι να πω…».

Οργή στο twitter

Όπως ήταν αναμενόμενο, το twitter δεν έμεινε αμέτοχο ούτε στην επιστροφή του Ράδιο Αρβύλα, αλλά ούτε και στα άστοχα σχόλια των παρουσιαστών.

Iδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε το γεγονός πως οι συντελεστές της εκπομπής κατά την έναρξή της, επιχείρησαν να ρίξουν το φταίξιμο στην κυβέρνηση με τον Αντώνη Κανάκη να σημειώνει ότι αυτή ότι έκανε ότι μπορούσε προκειμένου να «ξεμπερδεύει», όπως χαρακτηριστικά τόνισε στον αέρα της εκπομπής.

Το hashtag #radioarvyla ανέβηκε αμέσως στην πρώτη θέση των ελληνικών trends, με τα σχόλια να πέφτουν… κατά χιλιάδες, με την πλειοψηφία να «κράζει» τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του.

Μάλιστα και το #Ράδιο_Ξεφτίλα άρχισε να σκαρφαλώνει με γοργούς ρυθμούς στις πρώτες θέσεις.

Δείτε κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.