ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το “Game of Thrones” θα τελειώσει στην 8η σεζόν και το HBO δίνει στοιχεία για τη συνέχεια

Το “Game of Thrones” θα τελειώσει στην 8η σεζόν και το HBO δίνει στοιχεία για τη συνέχεια

Το φινάλε της πέμπτης σεζόν μας άφησε να κοιτάμε την τηλεόρασή μας με έκπληκτο βλέμμα(κάποιοι από εμάς φωνάζαμε επίσης, όχι, όχι, όχι) και αναρωτιόμαστε εδώ και καιρό τι μπορεί να περιλαμβάνει η συνέχεια του Game of Thrones.

Μέσα σε όλες τις θεωρίες για την έκτη σεζόν όμως, ο διευθυντής προγράμματος του ΗΒΟ, Michael Lombardo, προχώρησε σε μια πολύ σημαντική αποκάλυψη για τη συνέχεια της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς. Το GoT θα συνεχιστεί για τρεις ακόμη σεζόν και θα φτάσει ως την όγδοη: “Πάντα ελπίζω πως θα αλλάξουν γνώμη, όμως νομίζω πως έχουμε συμφωνήσει σε αυτό τώρα”, είπε στο πλαίσιο του press tour της Ένωσης Τηλεοπτικών Κριτικών της Αμερικής. 

Ο Lombardo, φυσικά, ρωτήθηκε και για τον θάνατο του Jon Snow, που εξόργισε πολλούς από τους φανς του τηλεοπτικού σόου. Θα επιστρέψει ο Jon; “Είναι νεκρός, είναι νεκρός, είναι νεκρός. Θα είναι νεκρός. Ναι. Από ό,τι έχω δει, ακούσει και διαβάσει, ο Snow είναι νεκρός”, δήλωσε ο ίδιος.

Καλά όλα αυτά, όμως τότε γιατί ο Kit Harington βρίσκεται στο Belfast για τα γυρίσματα της σειράς, χωρίς μάλιστα να έχει κουρευτεί;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.