ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Μαρία Μενούνος θα είναι το νέο πρόσωπο του E! News

Η Μαρία Μενούνος θα είναι το νέο πρόσωπο του E! News

Η ελληνοαμερικανίδα τηλεπαρουσιάστρια Μαρία Μενούνος θα βρεθεί στο τιμόνι του δημοφιλούς ψυχαγωγικού προγράμματος E! News από τις 10 Αυγούστου, μετά από την παραίτηση της πρώην παρουσιάστριας της εκπομπής Giuliana Rancic, η οποία ανακοινώθηκε πριν από έναν περίπου μήνα.

«Για περισσότερο από μία δεκαετία, είχα την τύχη να συμμετέχω στην επιτυχία του E! News και θα μου λείψει η οικογένειά μου στο σόου», είχε δηλώσει η Rancic στη σχετική ανακοίνωση, που έπεσε σαν βόμβα στον κόσμο των αμερικανικών media.

Η είδηση της επιλογής της Μαρίας Μενούνος για να αντικαταστήσει τη βετεράνο παρουσιάστρια ήταν αρκετά αναμενόμενη, δεδομένης της επιτυχίας που γνωρίζει η Ελληνοαμερικανίδα στις ΗΠΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Μενούνος προσελήφθη από το δίκτυο E! τον Μάιο του 2014 για να παρουσιάζει τη δική της εκπομπή με τίτλο «Untold with Maria Menounos». Σύμφωνα δε με φήμες, η σχέση της με την  Giuliana Rancic ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική, γεγονός που συνέβαλε και στην παραίτηση της τελευταίας από τη θέση της παρουσιάστριας της πολυβραβευμένης εκπομπής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.