ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

“Μεγάλη Δευτέρα” για τους εργαζομένους του MEGA

“Μεγάλη Δευτέρα” για τους εργαζομένους του MEGA

Αγωνία και αναμονή για τις επίσημες ανακοινώσεις… σιγοτραγουδώντας το “να μην ξημέρωνε ποτέ η μέρα ετούτη, Θεέ μου…”! Αυτά συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στο MEGA καθώς -καθόλου τυχαία!- έχει διαρρεύσει ότι η διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού την ερχόμενη Δευτέρα θα ανακοινώσει τα νέα μέτρα περικοπών.

Έτσι, στους διαδρόμους του σταθμού όλοι μιλούν για τη “Μεγάλη Δευτέρα” επισημαίνοντας ότι η επόμενη βδομάδα θα είναι των “Παθών” για τους εργαζομένους που για ακόμα μία φορά θα δουν τους μισθούς τους να μειώνονται, ενώ σύμφωνα με τα σενάρια που κυκλοφορούν η μείωση θα φτάσει έως και 20%.

Κάποιες άλλες φήμες κάνουν λόγο για σχέδιο “εθελουσίας εξόδου”, όπως είχε γίνει και παλαιότερα στο MEGA, ενισχύοντας έτσι τα σενάρια που θέλουν την πλευρά ΔΟΛ του Σταύρου Ψυχάρη να αναλαμβάνει το μεγαλύτερο μερίδιο των μετοχών αφού όμως πρώτα “ξεκαθαρίσει” -σε οικονομικό επίπεδο- το τοπίο στη Μεσογείων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως, να επισημάνουμε ότι το σχέδιο “εκκαθάρισης” φαίνεται να μην αγγίζει αυτούς που αμείβονται με το βασικό μισθό, ενώ κανείς δεν γνωρίζει πόσο καιρό θα ισχύσουν οι νέες περικοπές. Όλα αυτά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν την ερχόμενη Δευτέρα που θα ξεκινήσει και η “Εβδομαδα των Παθών” για τους εκατοντάδες εργαζομένους του τηλεοπτικού σταθμού…!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.