ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτή είναι η κριτική των Σκορδά- Καβατζίκη για τον Παντελίδη που όπως λένε στεναχώρησε τον άτυχο τραγουδιστή (βίντεο)

Αυτή είναι η κριτική των Σκορδά- Καβατζίκη για τον Παντελίδη που όπως λένε στεναχώρησε τον άτυχο τραγουδιστή (βίντεο)

Τρία άτομα κατηγορεί για τον τραγικό θάνατο του γιού της η κα Αθηνά πάνω από το φέρετρο του παιδιού της, που είναι ντυμένο με την γαλανόλευκη και το καπέλο του πολεμικού ναυτικού. Κατηγορεί ως ηθικούς αυτουργους και καλεί τον κόσμο να τους μισήσει την Φαίη Σκορδά, τον Γίωργο Θεοφάνους και τον Καβατζίκη.

“Παντέλο μου κοίταξε κόσμο, Παντέλο μου αυτοί σε φάγανε” φωνάζει συνέχεια ενώ χαϊδεύει το κλειστό φέρετρο του Παντελή. Χιλιάδες κόσμος βρίσκεται στην εκκλησία του Αγ. Σπυρίδωνα για να προσκυνήσει το ίνδαλμά του που έφυγε τόσο αναπάντεχα την Πέμπτη το πρωί από τροχαίο ατύχημα. Στο σημείο βρίσκονται στελέχη της Τροχαίας όπου ρυθμίζουν την κυκλοφορία λόγω της μεγάλης κοσμοσυρροής.

Δείτε το βίντεο με τη κριτική των δύο παρουσιαστών:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.