ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέες εξελίξεις για το Mega – Ανακοίνωση από την Τηλέτυπος Α.Ε.

Νέες εξελίξεις για το Mega – Ανακοίνωση από την Τηλέτυπος Α.Ε.

Θολό παραμένει το τοπίο στο ΜEGA με τους εκατοντάδες εργαζομένους να αγωνιούν για την επόμενη μέρα. Μετά την άκαρπη συνεδρίαση των μετόχων όπου δεν αποφάσισαν την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου όπως αναμενόταν η αγωνία για το μέλλον του τηλεοπτικού σταθμού κορυφώθηκε!

Πριν από λίγο η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι:

Η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι το Διοικητικό της Συμβούλιο αποφάσισε τη σύγκληση εκτάκτου Γενικής Συνελεύσεως των μετόχων την Πέμπτη 7.4.2016 με θέματα ημερησίας διατάξεως μεταξύ άλλων:

– την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων κοινών ονομαστικών μετοχών.

– την τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της Εταιρείας.

Είναι σαφές ότι με την ανακοίνωση της αυτή η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, ενώ όμως κανείς δεν γνωρίζει να πει με σιγουριά ποια θα είναι η απάντηση των τραπεζών και αν θα δεχθούν να περιμένουν ή θα θελήσουν να αναλάβουν τα “ηνία” στο Μεγάλο Κανάλι με ό,τι επιπτώσεις μπορεί να έχει αυτό, καθώς θα πρέπει να προχωρήσουν σε σχέδιο εξυγίανσης, δηλαδή απολύσεις και περικοπές…!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το θολό αυτό τοπίο επιβεβαιώνεται και από την γνωστοποίηση από την Τηλέτυπος ΑΕ πως σήμερα παραιτήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Νίκος Πεφάνης. Το θέμα αυτό θα τεθεί επί τάπητος στην επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συβουλίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.