ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έρευνα: Το Game of Thrones «σκοτώνει» τον έρωτα!

Έρευνα: Το Game of Thrones «σκοτώνει» τον έρωτα!

«Οι Βρετανοί κάνουν λιγότερο έρωτα και το Game of Thrones μπορεί να έχει την ευθύνη», προειδοποιεί γνωστός καθηγητής του Πανεπιστημίου του Cambridge!

Όπως αναφέρει σε νέο δημοσίευμά του το Forbes, ο στατιστικολόγος David Spiegelhalter εκτιμά όχι μόνο πως η ποιότητα της ερωτικής ζωής των Βρετανών έχει υποβαθμιστεί αισθητά από το 1990, αλλά έχει και την απόλυτη εξήγηση για αυτό το φαινόμενο. Κατά τον Spiegelhalter, η συνήθεια των Βρετανών να βλέπουν ολόκληρες σεζόν των αγαπημένων τους τηλεοπτικών σειρών μέσα σε μερικά βράδια «σκοτώνει» τον έρωτα.

«Πρέπει να δω άμεσα τη δεύτερη σεζόν του Game of Thrones, έχω μείνει πίσω… λένε οι Βρετανοί και αυτόματα ξεχνούν τη ερωτική τους ζωή», ισχυρίζεται ο καθηγητής, επιχειρώντας να περιγράψει με τον πιο γλαφυρό τρόπο την καθημερινότητα ενός Βρετανού «λάτρη» των τηλεοπτικών σειρών.

Ωστόσο, η άποψη του David Spiegelhalter δεν μπορεί να στηριχθεί πρακτικά. Γιατί; Για έναν πολύ απλό λόγο, διαμηνύει το Forbes. Το Game of Thrones ξεκίνησε το 2011 και η λειτουργία της Netflix στη Μεγάλη Βρετανία, έναν χρόνο αργότερα, το 2012.

Τι λέει όμως η επιστήμη; Οι τελευταίες μελέτες του Βρετανικού Ερευνητικού Κέντρου Σεξουαλικότητας (Natsal) είναι αποκαλυπτικές. Σε δείγμα πάνω από 45.000 Βρετανών (αντρών και γυναικών ηλικίας έως 44 ετών), ετέθη η εξής ερώτηση: Πόσες φορές την εβδομάδα κάνετε έρωτα με τον/την σύντροφό σας; Οι απαντήσεις είναι ενδεικτικές…

Το 1990, ένας Βρετανός πολίτης έκανε ερωτική πράξη κατά μέσο όρο πέντε φορές τον μήνα. Το 2000, τέσσερις φορές και το 2010 τρεις φορές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Με αυτούς τους ρυθμούς, μέχρι το 2030 τα ζευγάρια δεν θα έχουν καθόλου ερωτική ζωή», σχολιάζει ο Spiegelhalter.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.