ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Game of Thrones: Ούτε ο Τζον Σνόου δεν γνωρίζει το πραγματικό του όνομα – SPOILERS [βίντεο]

Game of Thrones: Ούτε ο Τζον Σνόου δεν γνωρίζει το πραγματικό του όνομα – SPOILERS [βίντεο]

Το επικό 10ο επεισόδιο του Game of Thrones, έγραψε ιστορία στην τηλεόραση. Ήταν πράγματι το καλύτερο που έχουμε δει, ειδικά με τις τόσες ανατροπές και για τον Τζον Σνόου.

Η μεγαλύτερή του στιγμή ήταν το τέλος του, με την ολοκλήρωση του οράματος του Μπραν, σύμφωνα με το οποίο ο Νεντ Σταρκ, αφού έχει σκοτώσει τους φρουρούς στον Πύργο της Χαράς, βρίσκει την αδερφή του Λυάννα μέσα στα αίματα. Η Λυάννα έχει φέρει λίγο πριν στη ζωή, τον γιο του Ραίγκαρ Ταργκάρυεν.

Και θα ήταν μεγαλύτερος ο ντόρος, αν επί χρόνια δεν συζητούσε όλο το διαδίκτυο τη θεωρία R+L=J, δηλαδή Ραίγκαρ+Λυάννα=Τζον(;).

Γιατί είναι τόσο σημαντική αυτή η θεωρία; Γιατί αποδεικνύει ότι ο Τζον Σνόου, είναι ο άνθρωπος της φωτιάς και του πάγου, αυτός δηλαδή που κατά την προφητεία θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Βασιλιά της Νύχτας, όταν έρθει η ώρα.

Ωστόσο στην τελευταία αυτή σκηνή, η Λυάννα κάτι  ψιθυρίζει στον Νεντ Σταρκ. Χρήστες του διαδικτύου, δεν το άφησαν ασχολίαστο, ισχυριζόμενοι ότι διάβασαν τα χείλη της, αφού παρακολούθησαν τη σκηνή περίπου 50 φορές.

Σύμφωνα με αυτούς, η Λυάννα είπε στον Νεντ: “Το όνομά του είναι…” και ακολούθησε ένα όνομα με τρεις συλλαβές που άρχιζε από J, με πιθανότερο το Τζαχαίρυς (πρόγονος των Ταργκάρυεν).

Είναι πολύ πιθανό, ο Νεντ Σταρκ να άλλαξε το όνομα σε Τζον, καθώς δεν θα μπορούσε να πάρει στο Βορρά ένα μωρό με όνομα Ταργκάρυεν!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.