ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέα εμπλοκή στη διαδικασία με τις τηλεοπτικές άδειες – Στο ΣτΕ θα εξεταστεί προσφυγή για δύο από τους συμμετέχοντες

Νέα εμπλοκή στη διαδικασία με τις τηλεοπτικές άδειες – Στο ΣτΕ θα εξεταστεί προσφυγή για δύο από τους συμμετέχοντες

Σε νέες περιπέτειες μπαίνει η διαγωνιστική διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες, καθώς ο τηλεοπτικός σταθμός Star κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα στο Συμβούλιο της Επικρατείας ζητώντας να μείνουν εκτός δύο από τους υποψηφίους, με την αιτιολογία πως δεν πληρούν τους απαραίτητους όρους.

Όπως μετέδωσε το Mega, στο υπόμνημά του προς το Ανώτατο Δικαστήριο ο τηλεοπτικός σταθμός ζητεί να εξαιρεθούν από τη διαδικασία δύο φάκελοι, αυτοί του Χ. Καλογρίτσα και του Ιβάν Σαββίδη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το κανάλι ζητεί να ανασταλεί η διαγωνιστική διαδικασία μέχρι να βρεθούν εκτός οι συγκεκριμένοι υποψήφιοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.