ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πανηγυρισμός στον «αέρα» για την αρνητική απόφαση του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες από την Αννίτα Πάνια (βίντεο)

Πανηγυρισμός στον «αέρα» για την αρνητική απόφαση του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες από την Αννίτα Πάνια (βίντεο)

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη της τηλεοπτικής της εκπομπής η Αννίτα Πάνια ενημερώθηκε ότι πρέπει να διακόψει την ροή του προγράμματός της για ένα έκτακτο ειδησεογραφικό δελτίο καθώς η ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας είχε ολοκληρώσει την διάσκεψή του και είχε κηρύξει τον νόμο Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες αντισυνταγματικό. 

Έτσι λοιπόν η γνωστή παρουσιάστρια δεν δίστασε να πανηγυρίσει με τον δικό της μοναδικό τρόπο σε ζωντανή σύνδεση.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}

«Έχουμε έκτακτο; Βγήκε ένα έκτακτο δελτίο και το ΣτΕ έκρινε ότι ο νόμος Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες είναι αντισυνταγματικός. Αυτό είναι μια γιορτή σήμερα για τους ανθρώπους της τηλεόρασης. Αυτό είναι η γιορτή της ιδιωτικής τηλεόρασης. Όλοι εδώ το ζούμε, το ξέρουμε, το αισθανόμαστε. Χαίρομαι που αυτή η χώρα έχει ένα δικαστικό σώμα με τέτοιες αξίες και αισθανόμαστε και λίγο ήρεμοι ότι υπάρχουν άνθρωποι στους οποίους μπορούμε να εναποθέσουμε τις ελπίδες μας και τη ζωή μας», είπε η Αννίτα Πάνια.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: Με πληροφορίες από το zappit.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.