ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Βίντεο: Η Ιταλίδα δημοσιογράφος Cristina Fantoni είχε μια…ξαφνική πτώση

Βίντεο: Η Ιταλίδα δημοσιογράφος Cristina Fantoni είχε μια…ξαφνική πτώση

Η Κριστίνα Φαντόνι έπεσε στο δάπεδο την ώρα που μιλούσε για το δημοψήφισμα της 4ης Δεκεμβρίου

Το δημοψήφισμα της 4ης Δεκεμβρίου ευθύνεται για την ξαφνική… πτώση μίας δημοσιογράφου στο τηλεοπτικό πλατό ενημερωτικής εκπομπής.

Η Κριστίνα Φαντόνι «εξαφανίστηκε» από το πλάνο της εκπομπής «L’aria che tira» του τηλεοπτικού δικτύου La7 όταν σε ζωντανή σύνδεση ξαφνικά γλίστρησε με αποτέλεσμα να… προσγειωθεί απότομα.

Η Φαντόνι την ώρα που μιλούσε για το δημοψήφισμα της ερχόμενης εβδομάδας, που θα κρίνει την πολιτική πορεία του Ιταλού πρωθυπουργού, Ματέο Ρέντσι, έχασε την ισορροπία της προκαλώντας ανησυχία στην παρουσιάστρια της εκπομπής, η οποία με αγωνία την ρωτούσε αν είναι καλά.

Η δημοσιογράφος όταν… αναδύθηκε καθησύχασε την παρουσιάστρια και το τηλεοπτικό κοινό, λέγοντας πως «φταίει το δημοψήφισμα», αφού προηγουμένως ακουγόταν να πονάει.

«Γλίστρησα. Φταίει το δημοψήφισμα, μιλούσα για αυτό και δεν αντέχω άλλο», είπε γελώντας η Φαντόνι, η οποία τελικά δεν συνέχισε το ρεπορτάζ της για να ηρεμήσει από το αναπάντεχο περιστατικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.