ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στον αέρα ξανά τα δελτία ειδήσεων του MEGA

Στον αέρα ξανά τα δελτία ειδήσεων του MEGA

To MEGA επιστρέφει… Πέρασε πολλές δυσκολίες, αλλά όλα δείχνουν ότι σύντομα θα εκπέμψει ξανά δελτία ειδήσεων…

Μπορεί να ακούστηκαν και να γράφτηκαν πολλά στο πρόσφατο παρελθόν για το μεγάλο κανάλι, ακόμα και για το κλείσιμό του, όμως φαίνεται πως μια αχτίδα σωτηρίας προβάλλει στον ορίζοντα και πως τα χειρότερα έχουν περάσει.

Οπως έγινε γνωστό, μέσα από ρεπορτάζ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στο Κανάλι E, τα δελτία ειδήσεων, η αιχμή του δόρατος του MEGA που έχουν κοπεί εδώ και πολύ καιρό, είναι πια προ των πυλών της επανεμφάνισής τους στο πρόγραμμα του καναλιού, με την έλευση του νέου έτους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο Μανώλης Καψής άρχισε να επικοινωνεί χθες με τους ρεπόρτερ και τα στελέχη λέγονατς πως υπάρχει η πρόσθεση να εκπέμψει δελτίο ειδήσεων το Μεγάλο Κανάλι στις 2 Ιανουαρίου», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Θέμης Μάλλης στο σχετικό ρεπορτάζ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.