ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Survivor: Εκτός εαυτού ο Χανταμπάκης-Παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με παίκτη των μαχητών (βίντεο)

Survivor: Εκτός εαυτού ο Χανταμπάκης-Παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με παίκτη των μαχητών (βίντεο)

Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια στο Survivor! Μια ατάκα που είπε ο Γουίλι, ο καινούριος παίκτης των Μαχητών, εξόργισε τον Στέλιο Χανταμπάκη. Οι δυο τους είχαν μόλις αγωνιστεί και ο Στέλιος είχε χάσει τον γύρο. Ήταν εκείνη τη στιγμή που ο Γουίλι μουρμούρησε ειρωνικά: «Χανταμπάκης και…». 

Το συγκεκριμένο σχόλιο το άκουσε ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να το γνωστοποιήσει στην ομάδα των Διασήμων: «Πέταξε και μια σπόντα περίεργη: Χανταμπάκης και ιστορίες…». 

Τι ήταν να το ακούσει ο Στέλιος Χανταμπάκης; Σηκώθηκε και κινήθηκε απειλητικά προς την πλευρά του Γούιλι: «Είπες κάτι όταν κέρδισες; Να μη λες εξυπνάδες πολλές! Έτσι στο λέω εγώ! Εξυπνάδες για τον Χανταμπάκη δεν θα λες. Να κοιτάς την ομάδα σου και να μη λες εξυπνάδες για τον Χανταμπάκη. Κόβεις την πλάκα; Δεν θα ξαναπεί κανένας το όνομά μου! Ο καθένας στην ομάδα του! Το κατάλαβες βλάκα; Το κατάλαβες βλάκα»; 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: zappit.gr

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.