«ΟΛΑ» τα κορίτσια του Θέμου – Αν ο Τζέιμς Μποντ είχε άλλη εκδοχή, ο Αναστασιάδης ήταν η ελληνική του

«ΟΛΑ» τα κορίτσια του Θέμου – Αν ο Τζέιμς Μποντ είχε άλλη εκδοχή, ο Αναστασιάδης ήταν η ελληνική του

Αποτέλεσε μία από τις μακροβιότερες εκπομπές και σίγουρα από τις πιο ανατρεπτικές, που άνοιξε το δρόμο σε πολλές άλλες, όχι μόνο να την αντιγράψουν, αλλά να στήσουν πάνω στο κόνσεπτ της, ολόκληρη ζώνη. Ο λόγος για το «ΟΛΑ» που ξεκίνησε τη μακρά τηλεοπτική πορεία του, πρώτα στον Alpha και μετά στον ΑΝΤ1, στα μισά του 2006.

Ο Θέμος Αναστασιάδης και ο Βαγγέλης Περρής, δύο άνθρωποι με βιτριολικό χιούμορ και γνώστες του τηλεοπτικού γίγνεσθαι, καταθέτουν τη δική τους πρόταση που έρχεται να ταράξει τα νερά. Τα σατιρικά βιντεάκια από εκπομπές που παίζουν στα κανάλια, κάνουν θραύση. Το κοινό τα λατρεύει και την επομένη της εκπομπής, παίζουν παντού. Στην πορεία, αντιγράφονται, κιόλας.

Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η μόνη ανατρεπτική πρόταση της εκπομπής, αφού τους Αναστασιάδη και Περρή πλαισιώνει και μία κοπέλα. Όλα αυτά τα χρόνια προβολής της εκπομπής (το τελευταίο επεισόδιο έπαιξε τον Απρίλιο του 2017) αρκετά ήταν τα κορίτσια που βρέθηκαν στο πλευρό του Αναστασιάδη.

Έγιναν γνωστά και ως «Τα κορίτσια του Θέμου» ενώ στα περισσότερα άνοιξε μετά τη συνεργασία τους ο δρόμος και γι’ άλλες επαγγελματικές δουλειές. Και τα περισσότερα κορίτσια θυμούνται με νοσταλγία και συγκίνηση τις στιγμές από το «ΟΛΑ». Όσο για το κοινό, κάποιες τις θυμάται και άλλες μάλλον είχε ξεχάσει ότι είχαν περάσει από την εκπομπή.

Ας δούμε κάποια από «τα κορίτσια του Θέμου»

Η Ιωάννα Λίλη ήταν από τα πρώτα κορίτσια του Θέμου. Μετά την κατάκτηση του τίτλου της Playmate έκανε τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα στο «ΟΛΑ», όπου παρέμεινε δύο χρόνια.

Η Δέσποινα Καμπούρη ήταν για πολλά χρόνια ένα από τα «κορίτσια του Θέμου» αλλά και βασική συνεργάτιδα της εκπομπής, «ΟΛΑ».

Η Δούκισσα Νομικού μαζί με την Όλγα Φαρμάκη ήταν από τα «μακροβιότερα» κορίτσια του Θέμου, μετρώντας 3 χρόνια στο πλευρό του. Μάλιστα, μετά την αποχώρηση του Βαγγέλη Περρή ήταν μόνιμα στο πλευρό του Αναστασιάδη, ενώ ήταν και το τελευταίο κορίτσι, όταν το «ΟΛΑ» έριξε αυλαία τον Απρίλιο του 2017. Μάλισστα, η νεαρή παρουσιάστρια είχε δώσει και το όνομα στην εκπομπή, «ΟΛΑ μπιμπ».

Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα στο πλευρό του Αναστασιάδη, ενώ το πέρασμά της στο «ΟΛΑ» κρίθηκε πετυχημένο και τυχερό, αφού τις άνοιξε διάπλατα τις πόρτες για τα επόμενα επαγγελματικά βήματα στην τηλεόραση.

Η Γωγώ Μαστροκώστα ήταν και αυτή «κορίτσι του Θέμου», ενώ η συνεργασία τους συνεχίστηκε και στην άλλη εκπομπή του «Πυρετός το Σαββατόβραδο» που είχε πιο ενεργό ρόλο.

Η Λάουρα Νάργες έκανε κι αυτή το πέρασμα της στην εκπομπή τη σεζόν 2011-12 έχοντας μάλιστα αναβαθμισμένο ρόλο στο πλευρό του Θέμου Αναστασιάδη.

Η Ναστάζια Μητροπούλου για δύο τηλεοπτικές σεζόν αποτέλεσε το πιο «σέξι κορίτσι» του Θέμου. Στην εκπομπή φορούσε πάντα μόνο τα απαραίτητα, ενώ εκτός από την εκρηκτική της εμφάνιση, ξεχώρισε και για τις… αφελείς ερωτήσεις που έκανε στους καλεσμένους. Πάντως, είναι από τις ελάχιστες περιπτώσεις που το πέρασμά της από το «ΟΛΑ» δεν ακολούθησε πετυχημένη πορεία στα τηλεοπτικά πράγματα, αφού η νεαρή Ναστάζια χάθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Σάσα Μπάστα ήταν την ίδια χρονιά με τη Ναστάζια Μητροπούλου. Έμεινε χαραγμένη στη μνήμη του τηλεοπτικού κοινού για τη «στροφή στην ποιότητα» που έκανε μέσα από το «ΟΛΑ» για τη σκηνή που έπαιζε γυμνή με την κιθάρα, αλλά και τα χορευτικά της. Το «ΟΛΑ» πάντως, αποδείχθηκε ιδιαίτερα γουρλίδικο για τη συνέχεια της καριέρας της.

Η Όλγα Φαρμάκη μαζί με τη Δούκισσα Νομικού ήταν τα «μακροβιότερα κορίτσια». Παρέμεινε τρία χρόνια στην εκπομπή και είχε ενεργό ρόλο.

Η εκρηκτική παρουσία της Αγγελίνας Ματαλιωτάκη δεν πέρασε απαρατήρητη από το «ΟΛΑ».

Η Έφη Κυριάκου ήταν ακόμη μία εστεμμένη των καλλιστείων, που βρέθηκαν στο πλευρό του Θέμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Μικαέλα Ιωνά ήταν το «κορίτσι της κρυφής κάμερας». Η παρουσία της προκάλεσε αίσθηση και σίγουρα ήταν ένα από τα πιο ενδιαφέροντα κορίτσια που πέρασαν στην πολύχρονη ιστορία του «ΟΛΑ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.