ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έτσι αποκαλύφθηκε το μεγάλο ψέμα που λέει για την ηλικία της

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έτσι αποκαλύφθηκε το μεγάλο ψέμα που λέει για την ηλικία της

Η ηλικία της Ευρυδίκης Βαλαβάνη έχει προκαλέσει ερωτηματικά στα social media και όχι μόνο, κυρίως μετά την αποκάλυψη της σχέσης της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Αιτία, φυσικά, δεν είναι το γεγονός πως είναι μερικά χρόνια μεγαλύτερή του, αλλά το ότι η ίδια απαντώντας σε κακεντρεχείς followers της κατέληξε να πει πως είναι δύο μόνο χρόνια μεγαλύτερη από τον Βασάλο, ο οποίος μερικούς μήνες πριν έκλεισε τα 29 του χρόνια.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια προβολής του πρώτου Survivor στον ΣΚΑΪ, τα δημοσιεύματα ήθελαν την Ευρυδίκη να έχει κλείσει τα 32 της χρόνια. Τα οποία σύμφωνα με την ίδια δεν έχει κλείσει ούτε εν έτει 2019, δηλώνοντας στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα Μεσάνυχτα» πως είναι «31 στα 32».

Και κάπου εδώ φτάνει το μεγάλο λάθος.

Τι απάντησε η Βαλαβανη όταν ρωτήθηκε πόσα χρόνια βρισκόταν στον ΣΚΑΪ; Η ίδια υποστήριξε πως έπιασε δουλειά στο κανάλι του Αλαφούζου, το 2004 – 2005 σα να λέμε δηλαδή σε ηλικία… 16 – 17 ετών! Την ώρα που ακόμα και στις ιδιωτικές σχολές δεν μπαίνεις πριν τα 18.

Μάλλον κάτι δεν υπολόγισε σωστά η Ευρυδίκη.

Τα δημοσιεύματα, πάντως, τη θέλουν να έχει γεννηθεί στις 14 Μαΐου 1985, με άλλα λόγια, οδεύει στα 34…

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1734&v=dnRA21JvrVk

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: dailymedia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.