ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Απόφαση «βόμβα» για τον Σπύρο Παπαδόπουλο που θα φέρει τα πάνω κάτω!

Απόφαση «βόμβα» για τον Σπύρο Παπαδόπουλο που θα φέρει τα πάνω κάτω!

Νέες αλλαγές ετοιμάζονται από τα στελέχη του ΣΚΑΙ μετά τις διαδοχικές αστοχίες που μείωσαν και τα νούμερα τηλεθέασης.

Το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο επιστρέφει στα Σαββατόβραδα, αφού το εγχείρημα της μετακόμισης στην Παρασκευή, λόγω Survivor κρίθηκε πλήρως αποτυχημένο.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί ετοιμάζει μεγάλες αλλαγές στο Survivor,που μπορούν να χαρακτηριστούν, διορθωτικές κινήσεις, με στόχο το παιχνίδι να ανακάμψει, αφού μέχρι τώρα το παρακολουθεί πολύ μικρή μερίδα τηλεθεατών. Θαύματα δεν μπορούν να γίνουν, αλλά σκοπός του ΣΚΑΙ και του Τούρκου παραγωγού είναι τα νούμερα τηλεθέασης να επιστρέψουν σε αξιοπρεπή επίπεδα.

Παρά τα οσα γράφονται οι σχέσεις του Τούρκου παραγωγού με τον ΣΚΑΙ παραμένουν ενεργές, αφού οι παραγωγές του έχουν κατακλύσει το κανάλι του Φαλήρου. Την ίδια ώρα υπάρχουν κανάλια που βλέποντας όσα συμβαίνουν στον ΣΚΑΙ θέλουν να αρπάξουν τα προγράμματα του Ατζούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλα αυτά έρχονται σε μια στιγμή που ο ΣΚΑΙ ετοιμάζεται να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να πάρει από τον Alpha τον Ανδρέα Γεωργίου μετά την ολοκλήρωση του Τατουάζ και να επενδύσει τη νέα σεζόν στη μυθοπλασία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.