ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε τα σήριαλ της νέας σεζόν και επιβεβαίωσε τη μεγαλύτερη επιστροφή ever – Δείτε ποια (φώτο)

Ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε τα σήριαλ της νέας σεζόν και επιβεβαίωσε τη μεγαλύτερη επιστροφή ever – Δείτε ποια (φώτο)

Ολοκληρώθηκε στον ΑΝΤ1 ο στρατηγικός σχεδιασμός σχετικά με τα σίριαλ που θα προβληθούν την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Έτσι, η νέα γενική διευθύντρια της τηλεόρασης του ΑΝΤ1, Στέλλα Λίτου υπέγραψε τα τηλεοπτικά projects και οι σκηνοθέτες και οι ηθοποιοί ετοιμάζονται να ξεκινήσουν δουλειά.

Οι σειρές, λοιπόν, που θα βρίσκονται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και την επόμενη σεζόν είναι αυτές που κατάφεραν να συγκεντρώσουν την υψηλότερη τηλεθέαση. Συγκεκριμένα, το «Πέτα Την Φριτέζα», το «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» και το «Μην Ψαρώνεις» θα συνεχίσουν και του χρόνου. «Η Επιστροφή», παρά το γεγονός, ότι είχε μία επιτυχημένη πορεία, πρόκειται να ολοκληρωθεί σε μερικά επεισόδια, καθώς δεν μπορεί να υπάρξει κάποια συνέχεια στην ιστορία.

«Πέτα Την Φριτέζα»

«Γυναίκα Χωρίς Όνομα»

«Μην Ψαρώνεις»

«Η Επιστροφή»

Με τρεις καινούριες σειρές θα ξεκινήσει ο ΑΝΤ1 στη νέα τηλεοπτική σεζόν

Ανάμεσα στα καινούργια σίριαλ, θα είναι το «Άγριες Μέλισσες», μια σειρά εποχής, που διαδραματίζεται στο θεσσαλικό κάμπο.

Οι φήμες που ήθελαν το «Καφέ της Χαράς» να βρίσκεται ξανά στις οθόνες μας, επιβεβαιώθηκαν, αφού θα επιστρέψει με την version «Το Καφέ Της Χαράς 30 χρόνια μετά».

Στο σχεδιασμό του καναλιού του Αμαρουσίου υπάρχει ακόμη μία κωμωδία, η οποία είναι προγραμματισμένη να κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο δεύτερο μισό της σεζόν, θα προβάλλονται άλλα τρία σίριαλ, για τα οποία όμως δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες από το σταθμό, αφού ο κύριος στόχος προς το παρόν είναι η προώθηση των σειρών, με τις οποίες ο ΑΝΤ1 θα «ριχτεί στη μάχη της τηλεθέασης» το φθινόπωρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.