ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Survivor: Η ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη άφησε άφωνους τους παίκτες (βίντεο)

Survivor: Η ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη άφησε άφωνους τους παίκτες (βίντεο)

Στο φινάλε του χθεσινού συμβουλίου του Survivor, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε πως θα επιστρέψουν για λίγες ημέρες στο παιχνίδι πέντε πρώην παίκτες. Ο γνωστός παρουσιαστής, μάλιστα, τους ενημέρωσε πως ένας εξ αυτών θα είναι η Μελίνα Μεταξά.

Όπως σας είχε αποκαλύψει πρώτο το zappIT πριν μερικές ημέρες, στο παιχνίδι θα μπουν οι Γιάννης Τσίλης, Μελίνα Μεταξά, Εύη Σαλταφερίδου, Πάνος Θεοδώρου και Σώζων Παλαίστρος Χάρος.

«Να περάσουμε τώρα στην έκπληξη που σας υποσχέθηκα. Σε λίγες ημέρες, εδώ στον Άγιο Δομίνικο, θα χρειαστεί να παίξετε απέναντι σε παλιούς αξέχαστους παίκτες του Survivor και μάλιστα για αρκετά μεγάλα έπαθλα. Θα σχηματίσουν μια μεικτή ομάδα, όπως θα σχηματίσετε κι εσείς μια μεικτή ομάδα και θα αντιμετωπίσετε αυτούς τους παλιούς παίκτες για κάποια αγωνίσματα. Εάν τους κερδίσετε, θα κερδίσετε αυτά τα έπαθλα, τα οποία θα μάθετε στη συνέχεια. Η μία κοπέλα από τους πέντε παίκτες που θα έρθουν θα είναι η Μελίνα Μεταξά», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.