ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Survivor: Αυτοί είναι οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση (φωτο)

Survivor: Αυτοί είναι οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση (φωτο)

Η μαύρη ομάδα του Survivor ήταν η μεγάλη νικήτρια στα δύο αγωνίσματα της ασυλίας και οι παίκτες της πήγαν στο συμβούλιο ως απλοί… θεατές. Από την άσπρη ομάδα, οι Έλληνες ήταν χαλαροί, καθώς αυτή την εβδομάδα αποχωρεί Τούρκος παίκτης.

Στην ψηφοφορία, λοιπόν, των παικτών της άσπρης ομάδας, οι Τούρκοι ψήφισαν την Busra και οι Έλληνες τον Okay. Την Τρίτη το βράδυ, λοιπόν, θα μάθουμε ποιος από τους δύο παίκτες θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Από αυτή την εβδομάδα, ο κόσμος δεν ψηφίζει! Οι αποχωρήσεις θα γίνονται βάσει της μεγάλης ψηφοφορίας του κοινού που έχει γίνει, μία στην Ελλάδα και μία στην Τουρκία, την προηγούμενη εβδομάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.