ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: Η αποκάλυψη που έκανε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης για τη σειρά (βίντεο)

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: Η αποκάλυψη που έκανε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης για τη σειρά (βίντεο)

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μίλησε στην κάμερα του Happy Day και στον Μιχάλη Πλεμμένο και αποκάλυψε τον ρόλο που θα τον δούμε του χρόνου στην σειρά Μην αρχίζεις τη μουρμούρα.

«Ο έρωτας στην ζωή μου, μου έχει μάθει να είμαι ερωτευμένος συνέχεια, να μην το ξεχάσω ποτέ! Του χρόνου είναι τα 7 χρόνια “Μουρμούρας”! Ευτυχώς φέτος αποδείξαμε ότι ήταν ανανεωτική χρόνια στην Μουρμουρά! Το κοινό μας πίστεψε ακόμη πιο πολύ και συνεχίζει να μας θέλει ακόμη. Του χρόνου στη “Μουρμούρα” θα είμαι πατέρας και όχι μόνο! Ο πατέρας μου ήταν λογιστής. Μίσησα τη δουλειά αυτή γιατί κοπανούσα σφραγίδες σε τιμολόγια. Συνεχίζω να χάνω κιλά, μου θυμίζει πως ήμουν πριν 30 χρόνια και μ’ αρέσει! Προσπαθούσα να δέσω τα κορδόνια μου και δεν μπορούσα, εκεί κατάλαβα πως πρέπει να αδυνατίσω!»

Δείτε όσα δήλωσε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.