X-Factor: Καυστικός ο Γ. Θεοφάνους – «Δεν ακούς ότι δεν τραγουδάς καθόλου;» (βίντεο)

X-Factor: Καυστικός ο Γ. Θεοφάνους – «Δεν ακούς ότι δεν τραγουδάς καθόλου;» (βίντεο)

Ο Ιάσων Λαγουτάρης ανέβηκε στη σκηνή του X-Factor, έχοντας αυτοπεποίθηση για τις φωνητικές του ικανότητες.

Ο ίδιος λίγο πριν ξεκινήσει την οντισιόν του, είπε στους κριτές, ότι είναι ηθοποιός στο επάγγελμα και ασχολείται τον τελευταίο χρόνο με τη μουσική, κάνοντας μαθήματα φωνητικής. Μάλιστα, ανέφερε πως δήλωσε συμμετοχή στο μουσικό talent show, αφού η καθηγήτρια φωνητικής του του είπε, ότι «το ‘χει». Ο Ιάσων επέλεξε να ερμηνεύσει το τραγούδι της Χαρούλας Αλεξίου, «Τώρα κι εγώ θα ζήσω».

Ο διαγωνιζόμενος δεν τα πήγε και τόσο καλά με τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο να του λέει πως τελικά «είναι επικίνδυνο να σου λένε οι καθηγητές σου, ότι το ‘χεις», τονίζοντάς του, πως δεν είναι έτοιμος. Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Γιώργος Θεοφάνους, σχολιάζοντας την ερμηνεία του με έναν καυστικό τρόπο, όπως έκανε άλλωστε και στο χθεσινό επεισόδιο. «Έχεις άγνοια κινδύνου. Δεν ακούς ότι δεν τραγουδάς καθόλου;», του είπε χαρακτηριστικά. Ο κριτής αναρωτήθηκε, επίσης, αν βρέθηκε κάποιος κοντινός του άνθρωπος να του πει, ότι δεν μπορεί να πάει στο X-Factor.

Ο Ιάσων δικαιολογήθηκε λέγοντας πως έφταιγε το άγχος, αλλά και ο λίγος χρόνος που ασχολείται με τη μουσική. Ωστόσο, δεν κατάφερε να πείσει κανέναν για τις δυνατότητές του. Η Μελίνα Ασλανίδου τον συμβούλεψε να βρει κάτι στο οποίο είναι πολύ καλός και να το ακολουθήσει, για να μπορέσει να είναι ευτυχισμένος στη ζωή του. Τελικά, μπορεί να μην κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση, ωστόσο ήταν πολύ χαρούμενος που είδε από κοντά την Μελίνα, αφού είναι μεγάλος της φαν.

Δείτε βίντεο από την ερμηνεία του Ιάσονα στο X-Factor
Ο διαγωνιζόμενος μπορεί να μην πήρε το εισιτήριο, για την επόμενη φάση, ωστόσο έκανε ένα από τα όνειρά του πραγματικότητα, αφού είδε από κοντά την Μελίνα Ασλανίδου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.